Ώρα Ιάλυσου και… αποδείξεων

Στις 3 το μεσημέρι το Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού φοράει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο μεγάλο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ιάλυσος αντιμετωπίζει τους Κρητικούς με στόχο το απόλυτο, την παραμονή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την διατήρηση της… απόστασης από τους υπόλοιπους “μνηστήρες” της πρωτιάς.

Οι τοξοβόλοι έχοντας “όπλο” την γρανιτένια άμυνα (δεν έχει δεχθεί γκολ μετά από 5 παιχνίδια!) και την ποιότητα που διαθέτουν μεσοεπιθετικά θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο και να αποδείξουν πως δεν είναι ομάδα… τοπικού, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Κρήτη σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα εν όψει του ματς.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει αποδείξει πως διαθέτει εξαιρετικό σύνολο και γι’ αυτό με το… τόξο της μέχρι στιγμής βρίσκεται στην πρώτη θέση και έχοντας μόνο νίκες!

Με την στήριξη του κόσμου τους, οι ερυθροκίτρινοι είναι έτοιμοι για μια μεγάλη νίκη που θα τους διατηρήσει την ψυχολογία στο ζενίθ και θα τους δώσει επιπλέον ώθηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά, ο Λιόσης που είχε χάσει προληπτικά κάποιες προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα είναι “ok” και θα δώσει κανονικά το παρών, όπως και ο Παπαδημήτρης που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Φυλακούρη που δεν είναι 100% έτοιμος.

Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί που θα έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους που ταξίδεψαν στο νησί μας, θα στερηθούν των υπηρεσιών του Πατηνιώτη και Κουσίδη που δεν βρίσκονται στην αποστολή.

Ευχή όλων να γίνει ένα καλό παιχνίδι μακριά από ακρότητες και καλή επιτυχία στον εκπρόσωπο μας στις εθνικές κατηγορίες που δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι του στην Γ’ Εθνική, πριν από το… επόμενο.