Έσπασε τα… δοκάρι και “λυτρώθηκε” με Τσομάνι η Χάλκη

Με σκόρερ τον Γιούλι Τσομάνι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, η Χάλκης επικράτησε με 2-1 του Ακουσιλάου για την 3η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού οι παίκτες του Φραγκάκη “σημάδεψαν” τρεις φορές τα δοκάρια.

Το σκορ άνοιξε ο Τσιώνης στο 35′ με πλασέ μέσα από την περιοχή και αφού εκμεταλλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Τσομάνι. Το σουτ του Τσιπιζίδη λίγο αργότερα απομακρύνθηκε από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η ισοφάριση για την ομάδα των Φανών ήρθε στο 44ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σάββενα. Οι πράσινοι πίστεψαν πως θα έπαιρναν τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού είδαν στο 65′ την μπάλα να απομακρύνεται από δοκάρι, έπειτα από σουτ του Ξηροκώστα.

Ωστόσο, ο Τσομάνι με ωραίο σουτ στο 90′ και αφού η μπάλα χτύπησε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι, έγραψε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα το. Μάλιστα στο 92′ ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστήθηκαν στο φινάλε, αφού στο 85′ είχε αποβληθεί ο Χειμωνέττος με δεύτερη κίτρινη για λογαριασμό του Ακουσιλάου.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μπερδεμπές, Μπέκκας

Συνθέσεις:

Χάλκη: Ματακάκης, Δράμης, Κωστίδης (72’ Αναγνώστου), Σταματάκης, Κυπραίος (80’ Φέρο), Μπιζάτης, Τσοπανάκης, Τσομάνι, Τζιμπιζίδης, Τσιώνης, Παπαλαζάρου (60’ Ξηροκώστας)

Ακουσίλαος: Ερωτοκριτάκης, Πατάκας, Τριανταφύλλου, Χειμωνέττος, Χυσανάλι (60′ Ντελλάκης), Ατσικνούδας, Κουτσουμπάρης, Σάββενας, Μαγκανής (80′ Ατσικνούδας Ι.), Παπανικολάου, Μπερνεδιτάκης