Ευκλής… επτά αστέρων

Σε παράσταση για ένα… ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι Ευκλής- Ασπίδα Απολακκιάς η ομάδα της Σορωνής αφού συνέτριψε τον αντίπαλο της με 7-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής για την Β’ κατηγορία.

Οι πράσινοι ήταν απολαυστικοί και… σκόρπισαν την ομάδα από τη Νότια Ρόδο. Ο Γεωργαντάς μόλις στο 8ο με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και επτά λεπτά αργότερα (15′) ο Παυλίδης σημείωσε το 2-0. Στο 35′ με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ ο Μπερετούλης έγραψε το 3-0 και το ημίχρονο “έκλεισε” με το σκορ στο 4-0. Σκόρερ από την άσπρη βούλα ο Νίκος Κρομμύδας στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Στην επανάληψη ο Ευκλής δεν πάτησε… φρένο και σκόραρε άλλες τρεις φορές. Αρχικά ο Μπερετούλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι έκανε το 5-0 στο 50ο λεπτό και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα στο 65′ και το 80′ από τον Μήτρου για το τελικό 7-0.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Τσέτσος, Πίτσαρη

Συνθέσεις:

Ευκλής: Μαριεττής, Λαππάκης (55′ Καρακόπουλος), Σφυράκης, Λαός, Κρομμύδας Ν., Κρομμύδας Γ., Παυλίδης (65′ Αγγελής), Μπερετούλης, Σχοινάκης, Μήτρου, Γεωργαντάς

Ασπίδα: Κοντός, Σάββενας, Κούτρας, Κάκκαρης, Τομπρανίτσι (60 Περούλης), Γιαλός, Σάββενας, Σκουλούδης (46′ Αλ Σαχάντε), Διαμαντής, Ζαράρης, Μύρτο (46′ Νάκκας)