Άνετα ο Διαγόρας Βατίου

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα και πετυχαίνοντας δύο πολύ γρήγορα γκολ, ο Διαγόρας επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Απολλώνων στο γήπεδο Βατίου για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, ανεβαίνοντας κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Βατενοί μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι αγωνίζονταν στην έδρα τους και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Το 1-0 σημείωσε ο Κουρέλης που βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του και δικαιώθηκε στέλνοντας την μπάλα στην γωνία του Μακαρούνα.

Οι γηπεδούχοι εξακολούθησαν να ελέγχουν τον ρυθμό και στο 20ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, βάζοντας ισχυρές βάσεις για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Σκόρερ ο Τριανταφυλλίδης που σε ωραία μπαλιά του Γιαννακόπουλου, πετάχτηκε ωραία πίσω από την πλάτη της άμυνας, “έσπασε” το τεχνικό οφ- σάϊντ των Απολλωνιστών και ολομόναχος απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ με ψύχραιμο πλασέ  ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Μοναδική καλή στιγμή για τους παίκτες του Γιόνοβιτς στο πρώτο μέρος, ώστε να μειώσουν το σκορ, δημιουργήθηκε στο 43′ με μια στημένη μπάλα και συγκεκριμένα την εκτέλεση φάουλ του Γιαννακόπουλου όπου εξουδετερώθηκε σε κόρνερ από τον Τύρελη.

Στην επανάληψη η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Μάλιστα στο 62′ η ομάδα του Καμπούρη έφτασε και σε τρίτο τέρμα, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη. Ο Τριανταφυλλίδης που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Μακαρούνα “νικήθηκε” από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, ωστόσο ο Παπουρδάνος πήρε το “ριμπάουντ” και σκόραρε.

Τα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Οι Απολλωνιάτες προσπάθησε να φτάσουν στο γκολ της τιμής, αλλά πέρα από ένα σουτ του Χατζηκυριάκου στο 80′ που εξουδετερώθηκε από τον Τύρελη, δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στα αντίπαλα καρέ.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής (75′  Γρύλλης), Πιτσουρδάκης, Ζωάννου (80′ Αδάμος), Κοτζιάς, Παπασταμάτης, Γιαννακόπουλος, Παπουρδάνος, Κουρέλης (60′ Ντούσκου), Τριανταφυλλίδης

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Γεωργαλλής, Ράμα (55’ Ροδοσινιώτης), Ισκάς, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (80′  Πονήρης), Δημητρόπουλος (65’ Μπαϊράμης), Λολάκης, Παλάζης, Λαθούρης