Απόλυτος μακριά από την Κάρπαθο ο Ποσειδών

Μετά τον Ευκλή και τον Ροδιακό, ήταν η… σειρά του Δαμάγητου να ηττηθεί (0-1) εντός έδρας από τον φοβερό Ποσειδώνα που μακριά από την Κάρπαθο μετράει μέχρι στιγμής τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για τον β’ όμιλο της Β’ κατηγορίας (“χρωστάει” το εντός έδρας παιχνίδι με τον Διγενή για την 3η αγωνιστική) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Μπορεί μέχρι στιγμής οι Καρπάθιοι να μην έχουν απολαύσει από κοντά σε επίσημο παιχνίδι τους ποδοσφαιριστές του κόουτς Καραμηνά, ωστόσο είναι σίγουροι πως ο φετινός Ποσειδών είναι πρωταγωνιστής και αυτό φαίνεται από την 4η κιόλας “στροφή” του πρωταθλήματος.

Τρεις επισκέψεις έκαναν στην Ρόδο οι ροσομπλού και έχουν ισάριθμες επιτυχίες. Στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο Φανών, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη νίκη με 0-1 χάρις σ’ ένα γκολ του Καραλή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.

Μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης ο Καραλής με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Τσιαβέλης λίγο αργότερα σούταρε ψηλά άουτ από καλή θέση.

Στο 40′ ο Καραλής σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι και ο Μαντινάος “νικήθηκε” από τον αντίπαλο γκολκίπερ σε κοντινή του κεφαλιά σε μια ακόμη καλή στιγμή για τον Ποσειδώνα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48′ ο Καραλής έκανε το 0-1 και έβαλε τις βάσεις ώστε η ομάδα του να φτάσει στη νίκη, η οποία ήρθε με σχετική άνεση, αφού ο Ποσειδών έλεγξε τον ρυθμό και προσπάθησε να μην απειληθεί μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Διαιτησία: Ράδος, Μπερδεμπές, Στεφανάκης

Η σύνθεση του Ποσειδώνα:  Γαλάνης, Σπανός, Κούτολο, Καουκάκης, Καζηλιέρης, Παύλου, Μαντινάος, Μαντικός (60’ Σώζος), Καραλής (89’ Χριστόπουλος), Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (60’ Σπανός)