Εξ-Άστερος “σκόρπισε” την Ομόνοια

Στους… έξι ανέμους σκόρπισε την Ομόνοια Γενναδίου ο Αστέρας στο γήπεδο Παστίδας για την 4η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου διατήρησαν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 6-1 της ομάδας από τη Νότια Ρόδο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάπα που πέτυχε τρία τέρματα.

Μπορεί να χρειάστηκε 29′ για να πετύχει το πρώτο του γκολ, αλλά ο Αστέρας στην συνέχεια ήταν καταιγιστικός. Το 1-0 έκανε ο Πάπα και στο 40′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε το 2-0, προτού ο Καλαγρής λίγο πριν την ανάπαυλα (44′) ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Δεν άφησε το πόδι του από το γκάζι ο Αστέρας ούτε στην επανάληψη. Ο Λεννιού στο 49′ έκανε το 4-0 και ο Πάπα στο 70′ το 5-0. Το 6-0 επιτεύχθηκε στο 85′ από τον Πολυχρόνη, ενώ οι Γενναδενοί σημείωσαν στις καθυστερήσεις το γκολ της τιμής για το τελικό 6-1 στην Παστίδα.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Παπαβασιλείου, Τάσσης

Συνθέσεις:

Αστέρας: Σαχινίδης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Φιντικάκης (72’ Κόκας), Καλαγρής, Συμεωνίδης, Λενιού (50’ Πολυχρόνης), Αμπελάς (50’ Αποστολόπουλος), Πάπα, Κυρίτσης

Ομόνοια: Κρητικός, Χατζηκώστας, Κατσάκι, Μπαϊράμης Σκ. (65’ Μπαϊράμης Ι.), Μπαϊράμης Σ., Καρασάββας, Κλημαντής, Σεντονάς, Χατζηκώστας, Ζερβός, Ερμές