Φλεβάρης και… επίσημα στον Ιάλυσο

Την απόκτηση του Ραφαήλ Φλεβάρη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιάλυσου, με το νεαρό ποδοσφαιριστή να αποτελεί πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστή τον τοξοβόλων.

Ο νεαρός μέσος έκανε προπονήσεις από την αρχή της σεζόν με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου και θα βρίσκεται στα πλάνα του Πέτρου Μίχου εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Φλεβάρης είχε βασικό ρόλο στην ομάδα κάτω των 20 ετών του Εργοτέλη, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Διαγόρα και Εθνικό Αρχίπολης, την ομάδα του χωριού του απ’ όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που από νεαρή ηλικία ξεχώρισε, ξεδίπλωσε τις αρετές του στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να κάνει το άλμα πέρα από τα… σύνορα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα είναι στρατευμένος, ωστόσο στον Ιάλυσο πιστεύουν στις δυνατότητες τους και γι’ αυτό τον απέκτησαν ώστε να προσφέρει άμεσα, αλλά και σε βάθος χρόνου.

Αναλυτικά:

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Φλεβάρη. Ο 19χρονος μέσος έχει παίξει σε Εθνικό Αρχίπολης και  Διαγόρα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κ20 του Εργοτέλη με 45 συμμετοχές. Το Δ.Σ τον καλωσορίζει στην ομάδα μας.