“Όργια” Γεωργαλλή και στην Λίνδο

Πραγματικά ασταμάτητος είναι ο Αντώνης Γεωργαλλής από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Παραδείσι. Ο έμπειρος επιθετικός πέτυχε το τέταρτο του χατ- τρικ για φέτος με την φανέλα των ροσονέρι (συνολικά έχει σκοράρει 16 φορές!) και οδήγησε την ομάδα του σε άνετη επικράτηση με 2-4 μέσα στην Λίνδο επί του Κλεόβουλου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Ο Γεωργαλλής αντιμετώπισε την ομάδα την φανέλα της οποίας φόρεσε πριν δύο αγωνιστικές περιόδου και ήταν… αφηνιασμένος, χαρίζοντας στον Κλεάνθη άλλους τρεις βαθμούς με τα γκολ του.

Το ξεκίνημα της συνάντησης, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και αναζητούσαν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, με τα λάθη να είναι αρκετές από τις δύο πλευρές.

Σταδιακά οι Παραδεισιώτες κέρδιζαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν στο 20′ με το σουτ του Γιατσιάτσου που έφυγε ελάχιστα άουτ.

Αυτή ήταν η προειδοποιητική… βολή από τους φιλοξενούμενους που δεν αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Δογιάμα, οι οποίοι έμειναν πίσω στο σκορ στην επόμενη επικίνδυνη επίσκεψη των αντιπάλων τους μέσα στην περιοχή του Χρυσανθή.

Στο 30′ η εξαιρετική συνεργασία Πάττα- Γεωργαλλή, έφερε την μπάλα στρωμένη στον Αλεξανδρίδη μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με φοβερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το ψυχολογικό αβαντάζ του γκολ, έδωσε την δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σταυριανού να επιτίθενται κατά κύματα προς την εστία του Κλεόβουλου.

Ως φυσικό επακόλουθο ήρθε το γκολ του Γεωργαλλή στο 37ο λεπτό για το 0-2. Ο έμπειρος στράϊκερ έκανε φοβερή προσωπική ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί “παραθυράκι” για το 0-2 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Νωρίς στην επανάληψη (52′) ο Κλεόβουλος ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Από ένα τραγικό λάθος της άμυνας των ροσονέρι, ο Κολιοκώστας είπε “ευχαριστώ” και από κοντά μείωσε σε 1-2 για την ομάδα του.

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού στο 60′ ο Γιαννίκος με μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Γεωργαλλή και αυτός έκανε το 1-3, αφού πέρασε και τον Χρυσανθή στο τετ α τετ.

Μπορεί ο ρυθμός του παιχνιδιού να έπεσε στην συνέχεια και αυτό ήταν φυσιολογικό αφού ήρθαν κριθεί τα πάντα, με δεδομένη την αδυναμία των Λινδιακών να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ωστόσο ο Γεωργαλλής βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και τρίτη φορά στο ματς.

Ήταν το 85ο λεπτό όταν η ομάδα του κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή και ο ίδιος έστησε την μπάλα, “νικώντας τον Χρυσανθή για τρίτη φορά στο σημερινό παιχνίδι και γράφοντας το 1-4 που ωστόσο δεν ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους στο παιχνίδι με τον ίδιο “δράστη”, αφού στο 90′ ο Κολιοκώστας με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-4 στο γήπεδο Λίνδου.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Λαζός, Σάββενας

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Ανδρεόπουλος, Μπάρδης (49′ Διακογεωργίου), Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Λάμπης (69’ Κακλαμάνος Λ.), Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Αλ. (50’ Κολιάδης), Κολιοκώστας, Αναστασιάδης

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Πάττας (61’ Γεωργάς), Δαλκίδης, Σκόρπος (88’ Θάνος), Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαλλής, Πελέκης (80’ Δραγάτης)