Ζουν το… όνειρο τους στην Αντιμάχεια

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις ο Αντίμαχος επικράτησε με 3-0 του Φοίβου Κρεμαστής στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας δείχνοντας για ακόμη μια αγωνιστική, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα ότι φέτος είναι «φτιαγμένος» για μεγάλα πράγματα. Πης, Μποϊλής Μ. και Σωτίρι τα γκολ τους «κόκκινους» του Γιώργου Σταμάτη που έφτασαν τους 27 βαθμούς, έχοντας παράλληλα και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι σωστά διαμαρτύρονται για ένα καθαρό γκολ που τους ακυρώθηκε στο 10’ ως οφσάιντ.

Εικόνα

Έχοντας και τον αέρα υπέρ τους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα το ματς, είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία και προσπάθησαν κυρίως απ’ τα πλάγια να φτάσουν στην εστία του Μιχαλάκη καταφέρνοντας μάλιστα στο 10’ να πετύχουν γκολ μετά από κεφαλιά του Δράκου αλλά ο Δημαράκης μετά από υπόδειξη του Κρίκογλου το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Αντίμαχος κατάφερε να ισορροπήσει και με την συμπλήρωση μισής ώρας έφτασε στο γκολ, όταν ο Χατζησουλεϊμάν έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Δημήτρης Πης συνέχισε την δουλειά από εκεί που την είχε σταματήσει πριν την τιμωρία του και πέτυχε με δυνατό πλασέ το 1-0.

Οι «κόκκινοι» μάλιστα κατάφεραν πριν το φινάλε του πρώτου μέρους να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν μετά από σουτ του Χατζησουλεϊμάν η μπάλα απ’ τις κόντρες έφτασε στον Μποϊλή και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ από πλάγια θέση να κάνει το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «κόκκινοι» πατούσαν καλύτερα, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ήταν ιδιαίτερα φλύαροι στην τελική τους πάσα με τον Φοίβο να ψάχνει στην κόντρα το γκολ χάνοντας μάλιστα σημαντική ευκαιρία με τον Ορφανίδη στο 74’ ο οποίος πέρασε και τον Μιχαλάκη αλλά πλάσαρε άουτ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο φινάλε να πετύχουν και τρίτο τέρμα όταν στο 87΄ μετά από κόρνερ του Παπανικολάου η μπάλα έφτασε στον Σωτίρι που εύκολα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Θωνιάτης, Ιωαννίδης, Μποϊλής Μάκης και Βακουφτσής ενώ απ’ τον Φοίβο ξεχώρισαν οι Μαΐλης και Αξιώτης.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Δημαράκης και Αλέκος. Στον Κρίκογλου χρεώνεται το λάθος στην φάση του 10ου λεπτού στο οποίο ακυρώνει το καθαρό γκολ που πετυχαίνει ο Φοίβος.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Βακουφτσής (83′ λ.τ. Παπανικολάου), Ζιώγας, Σωτίρι, Βλαντιμίροφ (70′ Μποϊλής Ζ.), Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Μποϊλής Μ., Πης (61′ Μπεκιρλάρι), Συνεσίου.

Φοίβος: Ψωμιάδης, Πομπού (46′ λ.τ. Μήτρου), Φελεγκάκης, Τζεμαλάι, Σαλαμαστράκης, Ορφανίδης (88′ Κουδούνης), Αξιώτης, Δράκος, Κοντογιάννης, Μαίλης, Ζουρουδης.

Το φιλμ του αγώνα: 

10′ O Zoυρούδης εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στα σώματα με τον Δράκο στην συνέχεια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και τον Δημαράκη να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του Κρίκογλου.

19′ Ο Αξιώτης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, με τον Μιχαλάκη να απομακρύνει στο πρώτο δοκάρι πριν φανεί απειλητικός ο Μαίλης.

30′ ΓΚΟΛ!! Ο Χατζησουλεϊμάν έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους, έφτασε στον Πη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ψωμιάδη για το 1-0.

38′ Ο Αξιώτης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Δράκος κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

45′ ΓΚΟΛ!! Ο Χατζησουλεϊμάν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς, στρώθηκε στον Μποϊλή ο οποίος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ψωμιάδη για το 2-0.

Ημίχρονο

48′ Ο Αξιώτης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Ορφανίδης έπιασε την κεφαλιά με τον Μιχαλάκη να μπλοκάρει.

69′ Ωραία ατομική ενέργεια του Μπεκιρλάρι από δεξιά, ο οποίος έκανε την παράλληλη πάσα με τον Μποϊλή να πλασάρει και τον Ψωμιάδη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

74′ Ωραία κάθετη πάσα του Ζουρούδη στον Ορφανίδη ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μιχαλάκη, τον πέρασε , πλάσαρε με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

87′ ΓΚΟΛ!! Ο Παπανικολάου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Σωτίρι ο οποίος με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

giafkasports.gr