Ιππότες για… φίλημα

Πρώτη νίκη για τους Ιππότες στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και αυτή ήρθε με εντυπωσιακό και παράλληλα εμφατικό τρόπο. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Άγιο Ισίδωρο εντός έδρας, κατάφερε να αντιστρέψει το σκηνικό και επικράτησε με 5-1 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του α’ ομίλου.

Ο Βονάκης με σουτ στο 5ο λεπτό έκανε το 0-1 και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. Η ισοφάριση για τους Ιππότες ήρθε σε κομβικό σημείο (43′) και με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ταφάνι που ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι στο 55′ με το σουτ του Παγκράτη πήραν το προβάδισμα και πέντε λεπτά αργότερα (60′) ο Αλιάϊ με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-1. Στο 80′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Ταφάνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Διαιτησία: Κασιώτης, Καραγιάννης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Φωταράς, Μαρίνος (80′ Γκίνος), Σώτα, Ντούσκου, Παγκράτης, Τζελάϊ, Αλιάϊ, Ταφάνι, Εμίρογλου

Αγ. Ισίδωρος: Αναστασάς, Στραβογιάννης (75′ Σάββελος), Μόσχου Ρ., Δημητράκης, Ταμπούρας, Κρέμσι, Βονάκης, Γεωργαλλής Μ. (46′ Μάνης), Γεωργαλλής Αργ., Διακοπαρασκευάς, Μαούνης