Πάρτι Ανταγόρα στα Μαριτσά

Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο… ξεγραμμένος από πολλούς ο Ανταγόρας όχι μόνο επικράτησε του τοπικού Ηρακλή στο γήπεδο Μαριτσών, αλλά επιβλήθηκε το εντυπωσιακό 0-3 αναπτερώνοντας τις ελπίδες του στην “μάχη” για την παραμονή.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο Μαριτσών για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, οι πράσινοι από την Κω παρουσιάστηκαν με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη, την οποία πήραν και μάλιστα με σχετική άνεση.

Από την πλευρά τους οι Μαριτσενοί φαίνεται πως δεν συνήλθαν ούτε από το… ηλεκτροσόκ της αλλαγής προπονητή και φαίνεται πως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δώσουν την μάχη τους μέχρι εσχάτως για την παραμονή αν δεν αλλάξουν άμεσα εικόνα.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 30′ με το σουτ του Μεμμά μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65′ ο Σχουλλής έκανε το 0-2 με πλασέ και το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Πέτσας στο 89o λεπτό.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Τσέτσος, Βασίλας

Ηρακλής: Κοσμάς, Κώτσος, Καρίκης Θ. Γ. (50’ Ελ. Βασιλώττος), Λορέντζος, Τσούφιος, Φελεσάκης, Μ. Παπακωνσταντής (73’ Λενιού), Καρίκης Δ. Γ., Στεφανάκης, Κ. Παπακωνσταντής, Τσαλώλης (60’ Πετρίδενας)

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Μαρίνος, Κατσαμούνδης (85’ Γουμπιός), Μουτσομπέγκα, Κουρζής, Σχουλλής, Αρκούδας (75’ Φούκης), Μέμα, Μπάσης, Συμεόνοφ (46’ Πέτσας)