Πέρασε από τον Άγιο Σουλά και τσέκαρε το “εισιτήριο” ο Κλεάνθης

Νικηφόρα πέρασε από το γήπεδο του Αγίου Σουλά ο Κλεάνθης επικρατώντας με 2-4 του Ευκλή και πανηγύρισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”. Σκόραρε και πάλι ο Γεωργαλλής (δύο φορές), ενώ η ομάδα του είχε “καθαρίσει” το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Με… φόρα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, ο Κλεάνθης είχε καταφέρει να σκοράρει τρεις φορές στα πρώτα 45 λεπτά κόντρα στον Ευκλή και απλοποίησε την υπόθεση πρόκριση.

Η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό όταν ο Γεωργαλλής ανατράπηκε από αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή και την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος για το 0-1.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ήρθε και το 0-2 με “δράστη” τον Καρίκη στο 32′ που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από αδυναμία της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει τον κίνδυνο. Το 0-3 έγινε στο 44′ με τον Πάττα που βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ και τον πλάσαρε εύστοχα.

Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα του Θρουμουλόπουλου και μείωσε στο 60′ με τον Μήτρου, αλλά η… χαρά των πράσινων δεν κράτησε πολύ αφού ο Γεωργαλλής στο 65′ κέρδισε νέο πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 72ο λεπτό ο Μπερετούλης με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Σαρρής, Βλάχος

Συνθέσεις:

Ευκλής: Βαλσαμής, Λάος, Σχοινάκης, Σφυράκης, Τσαγγαράκης, Λαππάκης, Κρομμύδας Γ., Κρομμύδας Ν. (88′ Παπαστεργής), Μπερετούλης, Παυλίδης (75′ Αγγελής), Μήτρου (60′ Μαντικός)

Κλεάνθης: Καστανάκης, Σορωνιάτης, Καρίκης, Δαλκίδης (70′ Γρηγοριάδης), Δραγάτης, Παπαδημητρίου, Σκόρπος (55′ Ατσίδης), Πελέκης (55′ Καβουκλής), Αλεξανδρίδης, Πάττας, Γεωργαλλής