Ασταμάτητος ο Αντίμαχος κέρδισε και τον Άρη

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Αντίμαχος επικράτησε με 3-1 του Άρη Αρχαγγέλου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πης, Θωνιάτης και Μπεκιρλάρι τα γκολ των «κόκκινων» ενώ για την ομάδα της Ρόδου είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μαρκόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα:

9′  Ο Ανδρογιώργης ανέβηκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα και ο Πης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καραγιάννη για το 1-0.

10′ Ο Χατζησουλεϊμάν εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Σωτίρι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

15′  Ο Κοτσίκος έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μαρκόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιχαλάκη για το 1-1.

25′ Ο Μποϊλής Μ. έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Ζαρκαδούλας απομάκρυνε με την μπάλα να χτυπάει στην πλάτη του Θωνιάτη και να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραγιάννη,

32′ Εκτέλεση φάουλ του Χατζησουλεϊμάν από τα δεξιά, ο Θωνιάτης πήρε την κεφαλιά με τον Καραγιάννη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

34′ Κάθετη πάσα του Μαρκούπουλου στον Κοτσίκο ο οποίος έκανε το διαγώνιο σουτ, με τον Μιχαλάκη να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

35′ Ο Μποϊλής Μ. έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Θωνιάτης πήρε την πρώτη κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Πη ο οποίος με κεφαλιά απείλησε, με τον Καραγιάννη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία και τον Μπεκιρλάρι στην επαναφορά να πλασάρει άουτ.

48′  Δυνατό σουτ του Θωνιάτη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Καραγιάννη για το 2-1.

56′ Ο Συνεσίου έκανε την  σέντρα από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι πλάσαρε με τον Ζαρκαδούλα να απομακρύνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

63′ Κάθετη του Θωνιάτη στον Πη, με τον Καραγιάννη να πέφτει στα πόδια του επιθετικού του Αντίμαχου και να απομακρύνει.

65′ Παράλληλη συρτή σέντρα του Συνεσίου από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1.

69′ Βαθιά μπαλιά του Γιαννιού στον Μαρκόπουλο ο οποίος έκανε το σουτ, με τον Μιχαλάκη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

85′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Βλαντιμίροφ ο οποίος έστρωσε στον Χατζησουλεϊμάν με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και τον Καραγιάννη με την βοήθεια του δοκαριού να απομακρύνει σε κόρνερ.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από πλευράς Αντίμαχου οι Μπεκιρλάρι και Θωνιάτης ενώ απ’ τον Άρη ξεχώρισαν οι Μαρκόπουλος, Κοτσίκος και Χατζησάββας.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία από Δημαράκη, Αλέκο και Στάμο.

Oι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Βακουφτσής (71′ λ.τ. Σκαλέρης), Ζιώγας, Σωτίρι, Ανδρογιώργης, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Μποϊλής Μ. (50′ λ.τ. Συνεσίου), Πης (66′ Παπανικολάου), Μπεκιρλάρι.

Άρης Αρχαγγέλου: Καραγιάννης, Σταμούλης, Δημητριάδης, Μαγιόγλου, Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης (66′ Πευκιανάκης), Χατζησάββας, Γκίκας (71′ Παρδαλός), Αρκόπουλος, Λαμπριανός, Κοτσίκος (49′ λ.τ. Γιαννιού).

giafkasports.gr