Επιδρομή “ελαφιών” και στην Κρεμαστή

Μπορεί να δυσκολεύτηκε, ωστόσο η Ρόδος πήρε αυτό που ήθελε στο γήπεδο Κρεμαστής ενάντια στον αξιόμαχο Φοίβο. Τα ελάφια επικράτησαν με 0-2 χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσαν στην επανάληψη και διατήρησαν την διαφορά τους από τους διώκτες τους στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στα πρώτα 45 λεπτά, με τις δύο ομάδες να φτάνουν ελάχιστες φορές με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Πρώτη καλή στιγμή στο 5′ με την απόκρουση του Ψωμιάδη στο σουτ του Παυλίδη. Η απάντηση των Κρεμαστενών ήρθε στο 30′ και αυτή ήταν η κορυφαία φάση του πρώτου μέρους. Η κεφαλιά του Σαλαμαστράκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν με διάθεση να πιέσουν για το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αυτό συνέβη στο 52ο λεπτό όταν το σουτ του Ορφανίδη σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντόστι έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.

Το παιχνίδι επί της ουσίας τελείωσε στο 66′ όταν ο Χατζηλιόντας πέρασε ωραία μπαλιά στον Δελαπόρτα και ο πρώην παίκτης του Φοίβου “πλήγωσε” την μεγάλη του αγάπη σκοράροντας με πλασέ για το 0-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σταυρούλιας, Σαρρής

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης, Ντόστι, Φελεγκάκης, Αργέντης (59΄Αθανασίου), Σαλαμαστράκης, Ορφανίδης Ν., Αξιώτης, Δράκος(81′ Δουδούμης), Κοντόγιαννος, Μαϊλης, Ζουρούδης

Ρόδος: Κεφάλας, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάϊ, Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου(84΄λ.τρ. Γκάϊδας), Χατζηλιόντας, Παυλίδης (77΄Ευγενικός), Γκόγκας (57΄Αμανατίδης)