Ιάλυσος- Ατρόμητος Πειραιά (Ζωντανά σε fmtop.gr και TOP FM) Τελικό

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να παραμείνει στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ο Ιάλυσος υποδέχεται στο Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού τον Ατρόμητο Πειραιά για την 8η αγωνιστική. Οι τοξοβόλοι καλούνται για πρώτη φορά φέτος να αντιδράσουν, αφού την προηγούμενη εβδομάδα υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στα Ζωννιανά από τον τοπικό Ερμή και παράλληλα δέχθηκαν τα πρώτα τους τέρματα. Το fmtop.gr θα σας ενημερώνει για την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενώ μπορείτε να συντονιστείτε στους 102,4 και 102,6 στην συχνότητα του TOP FM όπου θα υπάρξει μετάδοση της αναμέτρησης στην εκπομπή TOP SENTRA. Στο στουντιο του Top Fm βρίσκονται οι Χρήστος Ψέλλας στην παραγωγή , Παύλος Ντοκόουπιλ στην παρουσίαση,στο γήπεδο  Ο Νικήτας Κουσκούσης.

Αναλυτικά:

Οικονομίδειο  (14.30): Ιάλυσος- Ατρόμητος Πειραιά 2-0

26′ Σπάρταλης

78′ Κοιλιάρας

Δημητρόπουλος, Μουγιακάκος, Πλάκας

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Σταυλάς, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Καρπαθάκης (35′ Χειμωνέττος Κώστας), Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Μαθιός (57′ Σαχίνης), Σπάρταλης (82′ Βολονάκης)


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36′ λ.τ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανάσης, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργιάδης, Ράπτης (69′ Θανόπουλος), Μάμαλος (55′ Γεωργίου)

 14′. Ο Κοιλιάρας πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Μαθιό μέσα στην περιοχή ο οποίος γύρισε το σώμα του και σούταρε διαγώνια αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

17′ Κόρνερ για τον Ιάλυσο μετά από προσπάθεια του Σταυλά από τα δεξιά. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας με τον Αθανασίου να παίρνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

19′ ο Κοιλιάρας με νέα βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας επιχείρησε να βρει τον Μαθιό. Ο Αριανούτσος παρεμβλήθηκε και έκανε κεφαλιά για να διώξει, όμως η μπάλα έφθασε στον Κκαρπαθάκη μέσα στην περιοχή. Αυτός με νέα κεφαλιά βρήκε τον Μαθιό που σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδήχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

26′ Σπάρταλης απο μπαλιά του Μαθιού 1-0

Ημίχρονο

62′ Κοκκινη Μαρινάκης με δέκα ο Ατρόμητος Π.


63′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αθανασίου έκανε την κεφαλιά αλλά απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αθανασίου που επίσης έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.

75′ ο  Ιάλυσος ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Δανάση πάνω στον Χεικμωνέττο ο οποίος είχε τσιμπήσει τη μπάλα και έβγαινε σε θέση τετ α τετ.

78′ ο Ρεκλείτης εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και πάσαρε έτοιμο γκολ στν Κοιλιάρα ο οποίος από κοντά με σουτ έκανε το 2 – 0.

83′ ο Κοιλιάρας έδωσε ωραία τη μπάλα στον Βολονάκη σε θέση δεξιά στην περιοχή και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

 87′ ο Στρατής εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε ωραία με το ένα χέρι σε κόρνερ.

ΤΕΛΙΚΟ