Πέρασε από την Ψίνθο ο Αστέρας Μασσάρων

Ακόμη μια νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries πέτυχε ο Αστέρας Μασσάρων που πέρασε από το γήπεδο Ψίνθου επικρατώντας με 0-2 της τοπικής Δόξας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Οι Μασσαρενοί που ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό με το ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πατσιαούρα και πήγαν με το προβάδισμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Προσπάθησε στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη να φανεί απειλητική, αλλά το σουτ του Λυριστή στο 62ο λεπτό πέρασε άουτ, ενώ και ο Τόππος ήταν σε ετοιμότητα κάθε φορά που τον χρειάστηκε η ομάδα του.

Το συγκρότημα του Σάββα Σταυρίδη κλείδωσε τη νίκη χάρις το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ερτζάν Κιλασίν στο 70′ που διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Την παράβαση κέρδισε ο Γιώργος Πλαγγέτης που ανατράπηκε από τον Μπαρμπαντώνη εντός περιοχής.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Κόκκαλης, Τάσσης

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Τσακίρης, Κυριαζής, Ι. Μπαρμπαντώνης, Φραντζής, Στελλάς Μιχ., Τσοπάνογλου, Μπάρδος, Χατζηνικόλας (70’ Τζιρίτης), Κιόττου (77’ Καρίκης), Λυριστής

Αστέρας: Τόππος, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Μπάρτζος (13’ λ.τρ. Κουρμαδιάς), Χαζημανώλης (83’ Φωτάρας), Νικήτας, Πατσιαούρας, Μίρτσεφ, Πλαγγέντης Γ., Λούππος (90’ Δεληγιάννης)