Πλήρωσε τα… σπασμένα ο Ατρόμητος Πειραιά από τον σούπερ Ιάλυσο

Η ήττα στα Ζωνιανά από τον Ερμή πριν από μία περίπου εβδομάδα φαίνεται πως ήταν μια κακή παρένθεση για τον Ιάλυσο που επέστρεψε στην “βάση” του και στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Η ομάδα του νησιού μας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) επιβλήθηκε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά και έμεινε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες στο Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος.

Το φιλμ του παιχνιδιού: 

14′. Ο Κοιλιάρας πέρασε κάθετα τη μπάλα στον Μαθιό μέσα στην περιοχή ο οποίος γύρισε το σώμα του και σούταρε διαγώνια αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

17′ Κόρνερ για τον Ιάλυσο μετά από προσπάθεια του Σταυλά από τα δεξιά. Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας με τον Αθανασίου να παίρνει την κεφαλιά αλλά να στέλνει τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

19′ ο Κοιλιάρας με νέα βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας επιχείρησε να βρει τον Μαθιό. Ο Αριανούτσος παρεμβλήθηκε και έκανε κεφαλιά για να διώξει, όμως η μπάλα έφθασε στον Κκαρπαθάκη μέσα στην περιοχή. Αυτός με νέα κεφαλιά βρήκε τον Μαθιό που σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε καθώς ο σκόρερ υποδήχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

26′ Ο Σπάρταλης μετά απο μπαλιά του Μαθιού έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στους πρωταθλητές Δωδεκανήσου

62′ Κοκκινη Μαρινάκης με δέκα ο Ατρόμητος Π.

63′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Αθανασίου έκανε την κεφαλιά αλλά απόκρουσε ο τερματοφύλακας.

68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αθανασίου που επίσης έπαιξε τη μπάλα με το χέρι.

75′ ο  Ιάλυσος ζήτησε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Δανάση πάνω στον Χεικμωνέττο ο οποίος είχε τσιμπήσει τη μπάλα και έβγαινε σε θέση τετ α τετ.

78′ ο Ρεκλείτης εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα και πάσαρε έτοιμο γκολ στν Κοιλιάρα ο οποίος από κοντά με σουτ έκανε το 2 – 0.

83′ ο Κοιλιάρας έδωσε ωραία τη μπάλα στον Βολονάκη σε θέση δεξιά στην περιοχή και αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος απόκρουσε σε κόρνερ.

 87′ ο Στρατής εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε ωραία με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Διαιτησία: Δημητρόπουλος, Μουγιακάκος, Πλάκας

Συνθέσεις: 

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Σταυλάς, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Καρπαθάκης (35′ Χειμωνέττος Κώστας), Ρεκλείτης, Κοιλιάρας, Μαθιός (57′ Σαχίνης), Σπάρταλης (82′ Βολονάκης)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36′ λ.τ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανάσης, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεωργιάδης, Ράπτης (69′ Θανόπουλος), Μάμαλος (55′ Γεωργίου)