Σαν σε προπόνηση ο Διαγόρας “διέλυσε” τον Ηρακλή Μαριτσών

Στους… επτά ανέμους σκόρπισε ο Διαγόρας τον Ηρακλή Μαριτσών στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Ο γηραιός διέσυρε με 7-1 τους Μαριτσενούς στο Δημοτικό Στάδιο και για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν τις επιθετικές τους αρετές.

Η κεφαλιά του Τσαγκάρη στο 10′ που έκανε το 1-0 έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή που ήταν ασταμάτητη και συνέχισε να πυροβολεί κατά ριπάς. Στο 38′ το 2-0 ήταν γεγονός από τον Γεωργιάδη που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή, ενώ ο Καλημέρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ηρακλής μείωσε το σκορ και όλοι νόμιζαν πως θα παρακολουθήσουμε ένα πιο ενδιαφέρον δεύτερο μέρος, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Το τέρμα που σημείωσε ο Αζίζ στο 51′ για το 3-1 ήταν το… έναυσμα ώστε οι κυανέρυθροι να πατήσουν ακόμη περισσότερο το γκάζι.

Μόλις στο αμέσως επόμενο λεπτό (52′) σε μια έξοχη αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Τσαγκάρης πλάσαρε εύστοχα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 για τον Διαγόρα, πετυχαίνοντας το δεύτερο του γκολ στο ματς.

Δεύτερο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι και για τον Καλημέρη που στο 56′ με κεφαλιά σημείωσε το 5-1, προτού ο Μπερνιδάκης με τον ίδιο τρόπο στο 65′ βάλει το όνομα του στην λίστα στο σκόρερς για το 6-1. Το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Τσαγκάρης στο 89′ που πέτυχε χατ- τρικ και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα της άνετης επικράτησης της ομάδας του.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Κάζας, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας (60’ Ντιμιτρίεβιτς), Μαριάς, Μπαούρης, Παϊζάνος (46’ Καραγεωργίου), Γεωργιάδης, Χατζηφούντας (62’ Βισβίκης), Καλημέρης, Μπερνιδάκης, Τσαγκάρης, Καρπαθάκης, Πεταυράκης

Ηρακλής: Κοσμάς, Παπακωνσταντής Κ., Καρίκης Γ.Σ. (67’ Λενιού), Λορέντζος, Τσούφιος, Φελεσάκης (77’ Μαυρής), Βασιλώττος, Πετρίδενας, Καρίκης Γ.Δ. (62’ Τσαλώλης), Κουλιμπαλί, Παπακωνσταντής Εμμ.