Το… βιολί του ο Κλεάνθης

Από νίκη σε νίκη “πετάει” ο Κλεάνθης με το νέο “θύμα” του αυτή την φορά να είναι ο Διαγόρας Βατίου. Οι Παραδεισιώτες με τον Γεωργαλλή να σκοράρει ξανά, επικράτησαν με 2-0 των κυανέρυθρων και σκαρφάλωσαν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Οι ροσονέρι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11ο λεπτό ο Γεωργαλλής κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Γιαννακόπουλου. Το σφύριγμα του διαιτητή έφερε διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενούμενων, ωστόσο ο παθών που εκτέλεσε από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Προσπάθησε να απαντήσει η ομάδα από τη νότια Ρόδο και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 18′ με το πλασέ του Παπουρδάνου που απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τους αμυντικούς και έτσι ο Κλεάνθης πήγε στο ημίχρονο όντας μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη οι Βατενοί το πάλεψαν, ωστόσο στο 78′ ο Γιαννακόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την ισοφάριση μέχρι το φινάλε. Μάλιστα ο  Σκόρπος στο 92′ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο Παραδείσι.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Τσοπανάκης, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσάτσος, Καρίκης, Δαλκίδης, Παπαδημητρίου (80′ Θάνος), Πελέκης, Ατσίδης (65′ Γιαννίκος), Σκόρπος, Πάτας (55′ Σορωνιάτης), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλής

Διαγόρας: Τύρελης, Ζερβός, Κοτζιάς (83′ Κυριακάκης), Πιτσουρδάκης, Ζωάννου (81’ Αδάμος), Παπασταμάτης, Γιαννακόπουλος, Κουρέλης, Τριανταφυλλίδης, Μοσχής (61’’ Ντούσκου), Παπουρδάνος