Έσπασε το… ρόδι στην Απολακκιά ο Άγιος Γεώργιος

Με δύο γκολ του Θοδωρή Κοστόφ, ο Άγιος Γεώργιος έφυγε με το διπλό (0-2) από το γήπεδο της Απολακκιάς στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την τοπική Ασπίδα για την 2η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Πρώτη φορά διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους οι Μαλωνίτες και πήραν το τρίποντο, φτάνοντας έτσι τους τέσσερις βαθμούς.

Οι κιτρινόμαυροι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν αυτό που δικαιούνταν σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο. Τα τέρματα του Κοστόφ, που βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι και έφτασε τα τρία στο πρωτάθλημα, ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση και μάλιστα επιτεύχθηκαν με ωραίο τρόπο.

Στο 20ο λεπτό ο στράϊκερ της ομάδας του Μιχάλη Κουτσουμπάρη άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο “παραθυράκι” του ανήμπορου αντίπαλου γκολκίπερ.

Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 55′ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων σε εκτέλεση κόρνερ από τον Χατζηνικολού και ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κοστόφ μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βασίλας, Λατσός

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Κοντός, Σάββενας Π., Μύρτο, Περούλης (70′ Μέγκι), Κάκκαρης, Σάββενας Σ., Μενέκας, Κούτρας, Σκουλούδης, Διαμαντής (58′ Ράδος), Χριστοδούλου

Άγιος Γεώργιος: Ναούμ , Σακελλάρης, Ντύρος, Παπαδόπουλος, Γερακούδης, Πονιάς, Κοντόγιαννος (80′ Κόπελος), Χατζημανώλης, Χατζηνικολού (68′ Γκίνος), Μπέρδης (58′ Χατζηνικόλας), Κοστόφ