ΑΕΡΑ-τος με επίθεση- φωτιά

Φύλλο και… φτερό έκανε ο ΑΕΡΑ τον Κλεόβουλο στο γήπεδο Αφάντου για την 12η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, καθώς οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν με 5-0 τον αντίπαλο τους και παρέμειναν στα ψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Από την αρχή του παιχνιδιού οι Αφαντενοί είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου να σκοράρουν δύο φορές και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Στο 33ο λεπτό ο Νικολής εκτέλεσε κόρνερ με κοντινή πάσα στον Ευαγγελίδη που έκανε την σέντρα και βρήκε τον Τομάζο ο οποίος με πλασέ από το ύψος του δεύτερου δοκαριού έγραψε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου (44′) ο Επιφάνης δοκίμασε το πόδι του και χρίστηκε σκόρερ, αφού τον… ήθελε η τύχη, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Κωστάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ συνέχισε με πατημένο το γκάζι και στο 60′ το 3-0 έγινε από το κοντινό πλασέ του Τομάζου, έπειτα από ασταθής απόκρουση του Χρυσανθή σε σουτ του Ευαγγελίδη.

Άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού. Τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ανέβασε ο Ευαγγελίδης που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Μασάδο και πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ξανά ο Ευαγγελίδης στο 88′ όπου σε φάση- καρμπόν πήρε την ασίστ από τον Μασάδο και δεν είχε πρόβλημα απέναντι από τον Χρυσανθή.

Διαιτησία: Μίαρης, Τσέτσος, Ορφανός

Συνθέσεις:

ΑΕΡΑ: Αρδίζογλου, Μαλλιάκας, Γαργάλης (81’ Ροκάϊ), Γιαννακάκης, Καψαλάκης, Επιφάνης, Νικολής (50’ Μασάδο), Κασιώτης, Ευαγγελίδης, Κατσαρής, Τομάζος (65’ Κανέλλος)

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Βίλζα (61’ Γανωτάκης), Αναστασιάδης, Κωστάκης, Μανώλης Κακλαμάνος, Ανδρεόπουλος, Παπαοικονόμου, Κολιάδης, Αλέκος Κακλαμάνος (87’ Μυριαλλής), Κουκουτσέλας, Διακογεωργίου (81΄ Διάκουλας)