Λύτρωση με Κλειδαρά για τον Καλυμνιακό

Σε ένα ματς που κρίθηκε κυρίως στην δύναμη και είχε τρεις αποβολές (δύο για την Λέρο και μία για τον Καλυμνιακό) ο Καλυμνιακός κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλειδαρά στο 91’ να πάρει το «τρίποντο». Ο Σταμάτης Κάννης είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 40’ με πέναλτι του Καράγκιολη. Στο 70’ άναψαν τα αίματα και αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινες κάρτες οι Ηλίας και Καρπάθιος από πλευράς Λέρου και ο Τσαγκάρης απ’ τον Καλυμνιακό (διακόπηκε μάλιστα το ματς για 15 λεπτά). Πολλά παράπονα απ’ την φιλοξενία του Καλυμνιακού έχουν οι Λεριοί.

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς ο Καλυμνιακός κατάφερε να προηγηθεί αφού μόλις στο 10ο λεπτό ο Σταμάτης Κάννης ήταν αυτός που έκανε το 1-0.

Το ματς ήταν ιδιαίτερα μοιρασμένο, είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και οι δύο ομάδες προσπάθησαν κυρίως από στημένες μπάλες να φτάσουν στο γκολ με την Λέρο να καταφέρνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου να κάνει το 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράγκιολη στο 40ο λεπτό.

Έτσι ακριβώς κύλησε και το δεύτερο μέρος αφού οι ομάδες έδιναν προσοχή κυρίως στην άμυνα λόγω και της σημαντικότητας του ματς. Στο 70’ άναψαν τα «αίματα» ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Καρπάθιο και Ηλία απ’ την Λέρο και τον Τσαγκάρη απ’ τον Καλυμνιακό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με παίκτη παραπάνω να φτάσουν στο «τρίποντο» και το κατάφεραν τελικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Kλειδαρά στο 95ο λεπτό.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ΄τους νικητές οι Λελέκης, Κλειδαράς και Φράγκος ενώ απ’ την ΑΕΛ ξεχώρισαν οι Τσάτσος και Καράγκιολης.

Διαιτησία

Καλοί σε γενικές γραμμές οι Παπαγιαννίδης, Στεφανάκης και Κασιώτης.

Οι συνθέσεις

Καλυμνιακός: Λελέκης, Φράγκος, Κανέλλης, Καμπούρης (70’ Χουρδάς Δ.), Κοτσάνης, Λέλεκης, Τσαγκάρης, Ζεμπιλάς (52’ Μούστος), Κάννης (85’ Ζερβός), Κλειδαράς, Τρικοίλης.

Α.Ε Λέρου: Χαλκίδης, Καστής, Βασιλείου, Τσάτσος, Ηλίας, Μεραμπελιώτης (60’ Καρπαθάκης),, Καράγκιολης (92’ Ακογλάνης), Γιαννουκάς, Δράκος Μ.  (75’ Δράκος Ν.) Καρπάθιος, Μπάκας.

giafkasports.gr