Τεράστιο διπλό του Ανταγόρα στην Λάρδο

Δείχνοντας ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η νίκη στα Μαριτσά,ο Ανταγόρας που παρουσιάζεται πλέον βελτιωμένος σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στην Ρόδο, αυτήν την φορά στην Λάρδο και έφυγε για πρώτη φορά απ’ την αρχή της χρονιάς απ’ την ζώνη  του υποβιβασμού φτάνοντας τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Σχουλλής και Πετσας οι σκόρερ των «πρασίνων» ενώ για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν είχε σκοράρει ο Καστανίδης.

Εικόνα

Μετά το πρώτο τέταρτο που ήταν αναγνωριστικό ο Ανταγόρας κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να απειλήσει την αντίπαλη εστία με τον Ηρακλή Λάρδου να κλείνει καλά τους διαδρόμους, να προσπαθεί από στημένες φάσεις να απειλήσει και να καταφέρνει κόντρα στην ροή του αγώνα να πετυχαίνει το 1-0 με γκολ του Καστανίδη που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν απ’ το ματς ότι τους αξίζει και κατάφεραν μόλις στο 51ο λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Αλέξανδρο Σχουλλή.

Η ομάδα του Γιάννη Μηνά ήταν καλύτερη, συνέχισε να πιέζει και στο 84’ ο Πέτσας που τείνει να εξελιχθεί σε χρυσή αλλαγή έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Γιακουμάκη και Βασιλείου.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τον Ανταγόρας οι Σχουλλής, Αρκούδας, Μαρίνος και Μέμα ενώ απ’ τον Ηρακλή ξεχώρισαν οι Λαγοπάτης, Κοντός και Καστανίδης.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Λάρδου (Κώστας Παπαδόπουλος) : Καντιμοίρης, Καστανίδης, Νίκολλι, Παπαδόπουλος, Καφάλας (55΄ Καλοπίτας), Παπαϊωάννου, Λαγοπάτης, Χαρίτος Β, Μπεννούρ (63΄ Ευαγγελίδης Σ), Ταγκάεβ (80΄ Καμμάς), Κοντός

Ανταγόρας: (Γιάννης Μηνάς): Τσαραπατσάνης , Ζώης ,Μαρίνος (80’ Μακρής) ,Κατσαμούνδης ,Μουτσομπέγκα, Κουρζής, Σχουλλής , Αρκούδας (75’ Φούκης), Μέμα, Μπάσης, Συμεόνοφ (46’ Πέτσας)