Άνετο… check in για τον ΑΕΡΑ στην Σάλακο

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΕΡΑ στο γήπεδο Σαλάκου, καθώς οι Αφαντενοί επικράτησαν με 1-4 της τοπικής Ασπίδας και πήραν την πρόκριση για την συνέχεια του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”.

Δυνατά μπήκαν οι ερυθρόλευκοι και “σπατάλησαν” σημαντικές ευκαιρίες, προτού στο 20′ γίνει το 0-1. “Δράστης” ο Επιφάνης που έκανε το σουτ και νίκησε τον Αξιώτη, ενώ πριν κοπάσουν οι πανυγηρισμοί των φιλοξενούμενων έγινε το 0-2 με το αυτογκόλ του Εξαδάχτυλου στο 25ο λεπτό της συνάντησης που έδωσε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στο συγκρότημα του Βαγγέλη Χοσάδα.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των Αφαντενών που συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μέχρι το ημίχρονο ώστε να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τον ΑΕΡΑ να φτάνει στο 0-3 με το σουτ του Μασάδο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Ακολούθησε το γκολ της τιμής για την Ασπίδα με το κοντινό πλασέ του Ζερβού στο 75′, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 85′ ο Ευαγγελίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Τσέτσος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Αξιώτης, Αρφαράς, Κόκκαρης (70′ Χατζηγιαννάκης), Πεταυράκης, Κρητικός, Βογιατζής, Παπαγεωργίου, Σαράντης, Ντερομηνάϊ (70′ Ζερβός), Εξαδάχτυλος (70′ Τσαλίκης), Φλεβάρης

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας (50′ Παπαβασιλείου), Γαργάλης, Κατσαρής, Ροκάϊ, Καψαλάκης, Επιφάνης (30′ λ. τρ. Κανέλλος), Ευαγγελίδης, Μασάδο, Κασιώτης, Τομάζος