Έπαιξε όσο… χρειάστηκε για την πρόκριση ο Άρης

Νίκη με 0-1 στο γήπεδο Μαλώνας επί του τοπικού Αγίου Γεωργίου πέτυχε ο Άρης Αρχαγγέλου και έτσι πήρε την πρόκριση για την συνέχεια του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος”. Ανοιχτό το παιχνίδι μέχρι το φινάλε, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν εν τέλει το εισιτήριο παίζοντας όσο… χρειάζονταν.

Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με αμυντικούς προσανατολισμούς θέλοντας να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Ναούμ και παράλληλα να χτυπήσουν στην κόντρα- επίθεση για να κάνουν την “ζημιά” στους Αρχαγγελίτες.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μανωλά δυσκολεύονταν πάρα πολύ απέναντι στην καλοστημένη αμυντική γραμμή των παικτών του Κουτσουμπάρη και έτσι απειλούσαν με μακρινά σουτ, όπου ένα εξ αυτών, του Πίτση στο 17′ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 0-1 έγινε μ’ αυτό τον τρόπο, ο Λαμπριανός βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και δοκίμασε το πόδι του, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα και τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν στ’ αποδυτήρια μ’ αυτό το σκορ, αφού ο Πίτσης είχε νέο δοκάρι στο 40ο λεπτό.

Έχοντας το προβάδισμα και καμία διάθεση να ρισκάρει, ο Άρης προσπάθησε περισσότερο να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα, παρά να το διευρύνει. Απ’ την άλλη οι Μαλωνίτες που ανέβασαν την απόδοση τους επιθετικά, δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί για την εστία του Καραγιάννη και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι κιτρινόμαυροι από τον Αρχάγγελο πήραν την πρόκριση.

Διαιτησία: Σπάρταλης, Σαρρής, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Ναούμ, Χατζημανώλης, Παπαδόπουλος, Σακελλάρης, Γιωργάς, Πονιάς, Κολιού (50′ Κισσανάκης), Κοντόγιαννος, Χατζηνικολού (50′ Γκίνος), Χατζηνικόλας, Κοστόφ (65′ Κόπελος)

Άρης: Καραγιάννης, Σταμούλης, Γιαννιού (75′ Μαγιόγλου), Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Συμεωνίδης, Δημητριάδης (90′ Γκίκας), Πίτσης, Παρδαλός, Λαμπριανός, Χατζηνικόλας (65′ Πευκιανάκης)