Με… φόρα από το πρωτάθλημα ο Αστέρας Μασσάρων

Το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του θεσμού πήρε ο Αστέρας Μασσάρων που επικράτησε εκτός έδρας με 2-3 της Κατταβιάς στο ΕΑΚ στα πλαίσια της 2ης φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου, έχοντας το… μομέντουμ από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα.

Οι Μασσαρενοί πήραν την πρόκριση πιο εύκολα απ’ ότι… μαρτυράει το τελικό 2-3, αφού το σκορ μέχρι και το 85ο λεπτό ήταν 0-3 και επί τους ουσίας δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Στο πεντάλεπτο (3′) οι παίκτες του Σάββα Σταυρίδη είχαν πάρει το προβάδισμα με το ωραίο σουτ του Διονυσιακόπουλου. Στο 30′ ο Γιώργος Πλαγγέτης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα για το 0-2 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Αστέρα να ελέγχει πλήρως τον ρυθμό και αν επιτίθεται για να σκοράρει κι άλλη φορά. Ο Νικήτας στο 60′ με εξαιρετική κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και καθάρισε την υπόθεση πρόκριση για την ομάδα του.

Η χαλάρωση των ποδοσφαιριστών των κυανόλευκων σε συνδυασμό με την διάθεση των γηπεδούχων να… μαζέψουν την ήττα, έφεραν το σκορ στο 2-3 χάρις σε δύο εξαιρετικά γκολ του Τριπολίτη. Στο 85′ με ανάποδο ψαλιδάκι ο έμπειρος στράϊκερ μείωσε σε 1-3 και διαμόρφωσε το 2-3 με τρομερό σουτ στο παραθυράκι του Τόππου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτησία: Κάζας, Σταυρούλιας, Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Μαργαρίτης, Αυγέρης, Λαγός, Κουμπιάδης (70′ Ρούφας), Παπαστεργής, Ντούπης (80′ Τσιμπούκας), Νασόπουλος, Αεράκης (80′ Κούρος), Ανανιάδης, Ζωάννου, Τριπολίτης

Αστέρας: Τόππος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Διονυσιακόπουλος, Νικήτας Στ. (65′ Γκίνεφ), Χατζημανώλης Απ., Λούππος, Μπαϊρακτάρης, Πατσιαούρας, Μίρτσεφ (85′ Χατζημανώλης Α.), Πλαγγέτης Γ. (75′ Νικήτας Α.)