Χ-αμένη ευκαιρία για Ανταγόρα και ΑΕ Λέρου

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι Ανταγόρας και Α.Ε Λέρου έμειναν στην λευκή ισοπαλία με τους «πράσινους» να μην πιάνουν σε κανένα σημείο του αγώνα την απόδοση που είχαν στα παιχνίδια με Μαριτσά και Λάρδο. Καλά στημένη η Α.Ε Λέρου που με τον βαθμό πήρε ψυχολογία και απέκτησε κίνητρο για την συνέχεια στην προσπάθεια της να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ανταγόρας επικεντρώνεται πλέον στο ματς του Σαββάτου κόντρα στην Ψίνθο όπου η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη.

Το παιχνίδι ήταν απ’ την αρχή του αγώνα μοιρασμένο με την Α.Ε Λέρου να κλείνει πολύ σωστά τους διαδρόμους, να έχει σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και να προσπαθεί στην κόντρα να φανεί απειλητική.

Ο Ανταγόρας μετά το 25’ κυκλοφόρησε καλύτερα, είχε δύο φάσεις με Μέμα και Μαρίνο με τον Χαλκίδη να φωνάζει και δύο περιπτώσεις παρών ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας η Α.Ε Λέρου απείλησε με το διαγώνιο σουτ του Καρπαθάκη με τον Τσαραπατσάνη να αποκρούει με τα πόδια με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο κινητικοί ωστόσο την πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα την είχε η Λέρος στο 58΄όταν μετά από κόρνερ του Καράγκιολη και κεφαλιά πάσα του Τσάτσου ο Μεραμπελιώτης από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο έξω απ’ τα αριστερό δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα στις ευκαιρίες με τον Αρκούδα ένα λεπτό αργότερα να στέλνει την μπάλα λίγο έξω απ’ την αριστερή γωνία του Χαλκίδη και παρόλο που στο τελευταίο 20λεπτο είχαν την υπεροχή δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάση και το ματς έμεινε στην λευκή ισοπαλία.

Το φιλμ του αγώνα:

8′ Βαθιά μπαλιά του Τσάτσου στον Μεραμπελιώτη με τον Τσαραπατσάνη να βγαίνει γρήγορα και να μπλοκάρει πριν γίνει απειλητικός ο επιθετικός της Α.Ε Λέρου.

21′ Δυνατό σουτ του Μέμα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χαλκίδη.

24′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μέμα, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Χαλκίδης.

28′ Ο Αρκούδας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Μαρίνο ο οποίος από κοντά έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και τους αμυντικούς της Α.Ε Λέρου στη συνέχεια να απομακρύνουν.

30′ Κάθετη του Καράγκιολη στον Καρπαθάκη, ο οποίος έκανε το σουτ από τα αριστερά με τον Τσαραπατσάνη να διώχνει με τα πόδια.

41′ Κάθετη πάσα του Αρκούδα στον Μέμα, το πλασέ του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του Χαλκίδη.

53′ Δυνατό σουτ του Καρπαθάκη, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Τσαραπατσάννης.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε Λέρου να προηγηθεί. Ο Καράγκιολης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Τσάτσος πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Μεραμπελιώτη στην συνέχεια από πλεονεκτική θέση να κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

60′ Απαντά στις ευκαιρίες ο Ανταγόρας. Ο Σχουλλής έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Αρκούδας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Χαλκίδη.

68′ Δυνατό σουτ του Πέτσα, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Χαλκίδης.

70′ Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Ζώη, μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία ο Χαλκίδης.

Καλή η διαιτησία των Φραγκιαδάκη, Δημαράκη και Αλέκου.

Καλύτεροι απ’ την Α.Ε Λέρου οι Τσάτσος, Γιαννουκάς , Καρπαθάκης και Καστής ενώ απ’τον Ανταγόρα που κινήθηκε σε ρηχά νερά προσπάθησαν οι Κουρζής και Μουτσομπέγκα.

Συνθέσεις:

Τσαραπατσάνης, Ζώης, Μπάσης, Μπουτσομπέγκα, Κατσαμούνδης, Μαρίνος, Κούρζής, Συμεόνοφ (46′ Πέτσας), Μέμα, Σχουλλής, Αρκούδας (67′ Φούκης)

Α.Ε Λέρου: Χαλκίδης, Καστής, Ακογλάνης, Βασιλείου, Κουρεβέλλης, Τσάτσος, Καρπαθάκης (90′ Λίβανος), Μεραμπελιώτης (74′ Ζαφειρόπουλος), Καράγκιολης, Γιαννουκάς, Δράκος Μ (83′ Δράκος Ν.).

giafkasports.gr