Πέρασε το εμπόδιο των Ιπποτών ο Διαγόρας

Δύσκολα έβαλαν στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι Ιππότες στον Διαγόρα στην αναμέτρηση για την 2η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου, ωστόσο ο γηραιός κατάφερε να πάρει την πρόκριση με 2-4 και συνεχίζει στον θεσμό.

Το παιχνίδι των Αγίων Απόστόλων ξεκίνησε με γκολ από τους γηπεδούχους που μόλις στο 12ο λεπτό άνοιξαν το σκορ χάρις το σουτ του Αλιάϊ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Άμεση ήρθε η απάντηση των παικτών του Τσιβρινή, καθώς ο Κωνσταντίνου στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1-1 στο 20ο λεπτό της συνάντησης.

Δέκα λεπτά αργότερα (30′) ο Καλημέρης με ωραίο τακουνάκι σημείωσε το 1-2 για τον γηραιό που είχε κάνει την ανατροπή και στο 42′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3, δίνοντας… αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η ομάδα της Παλιάς Πόλης ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το ξεκίνημα της επανάληψης (50′) χάρις το τέρμα που σημείωσε ο Τσαγκόζης, αλλά οι ελπίδες της για να φτάσουν στην ισοφάριση, εξανεμίστηκαν με το τέταρτο γκολ του Διαγόρα και συγκεκριμένα από τον Χατζηφούντα στο 65′ που διαμόρφωσε το τελικό 2-4 και κλείδωσε την πρόκριση της ομάδας του.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Καραγιάννης, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ιππότες: Σαγρής, Γκίνος (75΄Τσάκε), Φωτάρας, Κωνσταντίνου, Κουράϊ, Τζελάϊ, Ντούσκου, Αλιάϊ, Ταφάνι, Τσαγκόζης (60′ Μαρίνος), Σώτα

Διαγόρας: Δημιτρίεβιτς, Βισβύκης (60′ Πεταυράκης), Καραγεωργίου, Μαριάς, Καρπαθάκης, Γεωργιάδης, Παϊζάνος, Τσαγκάρης (85′ Καματερός), Καλημέρης, Χατζηφούντας (75′ Σακελλάρης), Τσαγγάρης