Άλωσε το γήπεδο Βατίου ο ΑΕΡΑ

 Ακόμα μια νίκη πέτυχε ο ΑΕΡΑ στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας ψηλά στην βαθμολογία. Οι Αφαντενοί επικράτησαν με 1-2 του τοπικού Διαγόρα στο γήπεδο Βατίου. Διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι κυανέρυθροι. Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους που μπήκαν δυναμικά. Με σουτ ο Ευαγγελίδης στο 2′ άνοιξε το σκορ και έγινε το 0-1, αφού η μπάλα άλλαξε ελάχιστα πορεία από κόντρα σε αμυντικό. Μετά το 30′ ο Διαγόρας ισορρόπησε και ισοφάρισε με την προβολή του Χαρτοφύλλη στο 40 λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μαλλιάκα, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται και σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε από πλευράς των ερυθρολεύκων που στο 65′ με τον Ευαγγελίδη έφτασαν στο 1-2 και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

 

Διαιτησία: Δουλγέρης, Σταυρούλιας, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Διαγόρας Β. Τύρελης, Ζερβός, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Κοτζιάς (86’ Κυριακάκης), Ζωάννου, Ντούσκου, Κουρέλης, Χαρτοφύλλης, Παπουρδάνος

ΑΕΡΑ Αρδίζογλου, Γιαννακάκης, Καψαλάκης, Κατσαρής, Γαργάλης, Μαλλιάκας, Κασιώτης, Τομάζος (65’ Τριχιάς), Καντιμοίρης (60’ Πλύγκος), Ευαγγελίδης, Μασάδο (90’ Νικολής)