Ανατροπή για το απόλυτο απο τον Αστέρα Παστίδας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Αστέρας Παστίδας ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και πήρε τη νίκη με 1-3 στην έδρα της Κύπρου, συνεχίζοντας με το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας μετά από πέντε ματς.

Το σκορ άνοιξε ο Χατζηκωνσταντης στο 37′ για την Κύπρο που προηγήθηκε με 1-0, αλλά δεν διατήρησε το προβάδισμα, καθώς στο 43′ ο Συμεωνίδης με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Κυριάρχησε ο Αστέρας στην επανάληψη και έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Στο 47′ ο Λεννιού με κοντινό πλασέ έκανε την ανατροπή για τους Παστιδενους που προηγήθηκαν με 1-2. Στο 70’/ο Χαριτακης αποβληθηκε για μαρκάρισμα όπου οι παίκτες της Κύπρου ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής. Με δέκα παίκτες ο Αστέρας πέτυχε και τρίτο τέρμα, κλειδώνοντας το τρίποντο. Το γκολ προήλθε από προσπάθεια του Κατσούλη και αυτογκόλ του Τόσκα που ήθελε να απομακρύνει την μπάλα και την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Αποβλήθηκε στο φινάλε και ο Κριάρι για την Κύπρο που τελείωσε και αυτή με δέκα παίκτες.

Κύπρος: Πεστλίκης, Γκλάβας (65’ Τόσκα), Παναγιώτου (38’ λ.τ. Αλαφάκης), Τσίρκος, Μάχλης, Τσακμακίδης (76’ Καραμπάντζος), Ροδίτης, Κιάρρι, Νίκας, Αγγελάκης, Χατζηκωνσταντής
Αστέρας: Ροδανάκης, Κατσούλης, Ζερβός, Χαριτάκης, Αυγενικού, Καλαγρής, Συμεωνίδης, Αμπελάς, Λενιού (60’ Αποστολόπουλος), Πολυχρόνης (46’ Καρύδης), Κυρίτσης (70’ Κονόμι)