Πράσινη ανατροπή στο ντέρμπι κορυφής με… εκρηκτικό δεκάλεπτο

Παρότι ο Αντίμαχος ήταν αυτός που προηγήθηκε με 0-2 μέσα στο Δημοτικό Στάδιο επι της Ρόδου στο ντέρμπι κορυφής, τα ελάφια ήταν αυτά που… γέλασαν στο τέλος καθώς έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 5-2.
Οι παίκτες του Σταμάτη που κανουν φοβερό πρωτάθλημα την φετινή περίοδο, άνοιξαν το σκορ στο 12′ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Απο ωραίο γύρισμα του Μπεκιρλάρι, ο Μάκης Μποϊλής με σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι για το 0-1. Μέχρι να… συνέλθει η Ρόδος, ήρθε και δεύτερο τέρμα απο τους Κώους. Στο 30′ ο Μπεκιρλάρι έκλεψε την μπάλα στον χώρο άμυνας των ελαφιών και με σουτ έκανε το 0-2. Απο εκείνο το σημείο και μετα η Ρόδος ανέβασε στροφές και αναζήτησε το γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνιδι. Στο 32′ το σουτ του Δελαπόρτα σταμάτησε στον Μιχαλάκη, αλλά δυο λεπτα αργότερα ο μέσος των πράσινων έβγαλε ωραία σέντρα στον Τζιβίλογλου, η κεφάλια του οποίου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2 του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ακολούθησε το δεκάλεπτο του… τρόμου για τον Αντίμαχο. Τρια γκολ μεταξύ 50′ και 60′, μετέτρεψαν το σκορ σε 4-2 υπέρ της Ρόδου. Στο 50′ ο προωθημένος Καλημερης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απο κοντά, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του αντιπάλου πορτιέρο στην εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα. Στο 53′ ο Τζιβίλογλου έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Αμανατίδης και ο τελευταίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Το 4-2 έγινε στο 60′ καο παλι απο τον Αμανατίδης, αυτή την φορά απο μπαλιά του Δελαπόρτα. Προσπάθησε στην συνέχεια ο Αντίμαχος να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το σουτ του Παπανικολάου στο 75′ αποκρούστηκε απο τον Ράτζα και η προσπαθεια του Μπεκιρλάρι στο 85′ έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά το γκολ ήρθε απο πλευράς Ρόδου που στο 92′ έβαλε και κερασάκι στην τούρτα με σκορερ τον Αρχοντούλη με σουτ, μετα απο μπαλιά του Τζιβίλογλου
Διαιτητής ήταν ο Γιαννουκάς, με βοηθούς τους Μοσχάτο και Σαρρή.
Οι συνθέσεις:
Ρόδος: Ράτζα, Ιμεραλιλάι, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Ευγενικός (46′ Xατζηλιόντας), Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Παυλίδης, Δελαπόρτας (77′ Καντιμοίρης), Γκόγκας (46′ Αμανατίδης)
Αντίμαχος Μιχαλάκης, Βακουφτσής, Ζιώγας, Σωτίρι, Μποϊλής Γ., Βλαντιμίροφ (68′ Παπανικολάου), Χατζησουλεϊμάν, Θωνιάτης, Μπεκιρλάρι, Πης (74′ Xατζησταμάτης), Συνεσίου (54′ Ανδρογιώργης)