Πρόκριση δια… περιπάτου για την Ρόδο

Εντυπωσιακή συνεχίζει να είναι η Ρόδος σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα ελάφια για την 3η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος” επικράτησαν άνετα με 5-0 του Κλεόβουλου και πήρα την πρόκριση για την συνέχεια του θεσμού. Τέσσερα γκολ σημείωσαν οι πράσινοι στην επανάληψη όπου έκαναν… πάρτι στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας.

Αφού σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Ορφανίδη άνοιξαν το σκορ στο 33′ με το πλασέ του Χατζηλιόντα και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τα ελάφια ήταν σαφέστατα πιο αποτελεσματικά και χρειάστηκαν είκοσι λεπτά για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη- πρόκριση τους.

Στο 68′ ο Σταμάτης Καντιμοίρης πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο πορτιέρο στο τετ α τετ και έκανε το 2-0, ενώ στο 73′ ήρθε το 3-0 με σκόρερ τον Ιμεραλιλάϊ που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.

Τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ανέβασε στο 80′ ο Παυλίδης με ατομική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Βλάχος, Βασίλας

Συνθέσεις:

Ρόδος: Τσουρούτης, Ιμεραλιλάι, Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Μπιγκό, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας (75′ Καμπούρης), Θεοδοσίου, Γκόγκας, Ζωάννου (55′ Ορφανίδης), Ευγενικός (55′ Παυλίδης)

Κλεόβουλος: Ρεκούνας (81′ Διακογεωργίου Α.Β.), Βίζλα, Γανωτάκης, Κωστάκης, Κακλαμάνος, Μπάρδης, Κουκουτσέλας, Μυριαλής (56′ Διακογεωργίου Α.Μ.), Αναστασιάδης, Κολιάδης, Διάκουλας