“Πετάει” ο Αίολος του Κουταλιανού

Από τη μια μεριά η θάλασσα, από την άλλη μεριά το βουνό και κάπου στη μέση οΑστακός. Στην απομακρυσμένη, αλλά μαγευτική περιοχή της Αιτωλοακαρνανίαςχτυπά η καρδιά του Αιόλου. Είναι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του νομού πουσυμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και έχει καταφέρει να βάλει τα γυαλιά σεόλους.

Απολαμβάνει τη χαρά της κορυφής στον βόρειο Όμιλο της τρίτης τη τάξει εθνικήςκατηγορίας, καθώς μετά από οκτώ αγωνιστικές μετρά επτά συνεχόμενες νίκες και μπορεί να τις κάνει και οκτώ και δέκα και δεκαοκτώ αν συνεχίσει να κερδίζει με τέτοιαάνεση τους αντιπάλους του.

Η αλήθεια είναι πως στο παιχνίδι της Κυριακής (22/11) δυσκολεύτηκε απέναντι στο συγκρότημα του Ανατόλια, όμως και πάλι κατάφερε να πάρει στα χέρια του το ροζφύλλο αγώνα.

Ο τεχνικός του ΑιόλουΜιχάλης Κουταλιανός, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνουςενόψει της συνέχειας, όταν κλήθηκε να μιλήσει στο eBasket.gr.

Αναλυτικά:
Είναι πολύ ωραία να είσαι αήττητος. Εμείς όμως, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά“, απάντησε αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε “Πάντα υπάρχει και η ήττα στο μυαλό μας. Στο παιχνίδι της Κυριακής (22/11) η απόδοσή μας δεν είναι αυτή που θέλαμε, όμως κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο“.

ebasket.gr