Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Άγιος Λουκάς, αλλά στο τέλος χαμογέλασε!

Παρότι προηγήθηκε με “αέρα” τεσσάρων γκολ, ο Άγιος Λουκάς βρέθηκε να παλεύει για το υπέρ του σκορ στο φινάλε. Τελικά οι Αφαντενοί άντεξαν στην… αντεπίθεση του Πολυβώτη και με το εντυπωσιακό 4-3 πανηγύρισαν τη νίκη.

Φουριόζοι μπήκαν οι γηπεδούχοι και στο 1′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με περιπετειώδη τρόπο. Αρχικά ο Κυριαζής με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο ίδιος με κεφαλιά είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούσει, αλλά ο Κοσμάς με τρίτη προσπάθεια με το κεφάλι έκανε το 1-0.

Στο 10′ έγινε και το 2-0 με το ωραίο σουτ του Μπάλα έξω από την περιοχή, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του “Αγίου” στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (30′) από το κόρνερ του Κοσμά, ο Μοσχούς με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ ο Μπάλα με πέναλτι έγραψε το 4-0, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Χατζηγεωργίου όταν ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν πως το ματς τελείωσε, εκτός από τον Χατζηνικόλα Κ.Β. που πέτυχε τρία τέρματα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Πρωτίστως στο 60′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 4-1, εν συνεχεία με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρο και έκανε το 4-2, ενώ στο 78′ με νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του διαμόρφωσε το τελικό 4-3, αφού μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βλάχος, Βασίλας

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Παπαγεωργίου, Μακρυδημήτρης, Μοσχιδιού, Ηλίας, Μοσχούς, Καλογήρου (50’ Μπακίρης Σ.), Διακίδης, Κοσμάς, Κυριαζής (90’ Σπανός), Μπάλα, Χατζηγεωργίου (55’ Νικολής)

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης Ν., Καλογηράτος, Χατζηνικόλας Κ. Β., Σφακιανός Τ. (38’ Δερμιτζάκης), Καραγιάννης Δ., Παπαδάκης (80’ Κακαζιάνης), Καρακωνσταντίνου, Αδραχτάς, Σβύνος (70’ Κυπραίος), Φωτεινής, Χαρτοφύλλης Πρ.