Τρίποντο για τον Πολύστρατο με “ήρωα” τον Δημητρίου

Με απόκρουση πέναλτι στην εκπνοή, ο Τάκης Δημητρίου διατήρησε το 2-1 του Πολύστρατου ενάντια στην Τήλο και έτσι η ομάδα από τα Λάερμα πανηγύρισε τη νίκη στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πίεσαν για το γκολ. Αφού σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες, τελικά ο Καραγιάννης στο 35′ έκανε το 1-0 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το μοτίβο ήταν ίδιο, αλλά ο Τηλιακοί κόντρα στην ροή του παιχνιδιού κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Σκόρερ ο Κώστας Σακελλάρης στο 55′ που έφερε το ματς στο 1-1 και έδωσε ψυχολογία στην ομάδα του.

Πάντως οι πράσινοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και τα ηνία του παιχνιδιού. Το 2-1 ήρθε ως φυσικό επακόλουθο και το πέτυχε ο Πόλος με πέναλτι, μετά από παράβαση που κέρδισε ο Χατζημιχαήλ.

Στο 90′ το σκορ θα μπορούσε να είχε αλλάξει, όταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Πολύστρατου, επέπεσε σε πέναλτι πάνω στο Μόσχου, αλλά ο ίδιος ο παθών νικήθηκε από τον Δημητρίου.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μπερδεμπές, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Πολύστρατος:  Δημητρίου, Αναστασιάδης, Χατζησάββας, Πόλος, Λυκοπάντης (80′ Κοιλιάς), Μπακαρής, Χατζημιχαήλ, Χωρίτης, Γιώργου (74’ Πατούνας), Πανούσης (84′ Παπακώστας), Καραγιάννης

Τήλος: Σακελλάρης Ηρ., Χατζηφούντας, Σακελλάρης Κυριάκος, Οικονόμου, Νικολής, Οίκουτας, Βασιλόπουλος, Ρούκο, Θεοδοσίου, Μόσχου, Σακελλάρης Κώστας (75′ Κωστίδης)