Αρκετό ένα εικοσάλεπτο για τον Εθνικό Αρχίπολης

Χάρις σ’ ένα επιθετικό του ξέσπασμα στην επανάληψη που είχε διάρκεια είκοσι λεπτά, ο Εθνικός πέτυχε τρία τέρματα ενάντια στον Άγιο Λουκά στο γήπεδο Αρχίπολης και επικράτησε με 3-0 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Καλύτερος ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ο Εθνικός και κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Αφαντενών στο 60′ με το αυτογκόλ του Διακίκη στην προσπάθεια του να διώξει τον κίνδυνο.

Ακολούθησε η απόκρουση του Κιόττου στην εκτέλεση πέναλτι από τον Μπεκάσι στο 63ο λεπτό, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 στο παιχνίδι. 

Το 2-0 έγινε στο 70′ με το πλασέ του Χατζηνικόλα μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με καρφωτή κεφαλιά ο Χατζηπαυλής στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Αχιολάς, Τάσης

Συνθέσεις:

Εθνικός: Ζααλούπ, Θυριάκης, Μπαρμπαντώνης, Λυριστής Μ., Κουφός, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Χατζηπαυλής, Κρεκούκιας, Λυριστής Θ. (62’ Παπανθύμου), Μπεκάσι (82’ Κουτσουμπάρης)

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Μοσχιδιού, Μακρυδημήτρης, Ηλίας (46’ λ.τρ. Νικολής), Μοσχούς, Καλογήρου (80’ Μπακίρης), Κοσμάς, Διακίδης, Κυριαζής, Χατζηγεωργίου (70’ Σπανός), Μπάλα