Διπλό με Παστό για την Ασπίδα Σαλάκου

Με ήρωα τον Τάσο Παστό που σκόραρε στην εκπνοή του παιχνιδιού, η Ασπίδα Σαλάκου επικράτησε με 2-3 μέσα στο γήπεδο Φανών επί του Ακουσιλάου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Το σκορ άνοιξαν οι πράσινοι με τον Παπανικολάου στο 40′, ωστόσο η απάντηση ήταν άμεση για τους φιλοξενούμενους που με το πλασέ του Κόκκαρη στο 43′ ισοφάρισαν σε 1-1 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Καλύτερα μπήκε στην επανάληψη η Ασπίδα και κατάφερε στο 60′ να κάνει την ανατροπή και να προηγηθεί με 1-2 χάρις την σέντρα- σουτ του Γιορδαμνή και την κακή αντίδραση του αντίπαλου γκολκίπερ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι είχε αρκετές συγκινήσεις και έναν πρωταγωνιστή, τον Τάσο Παστό. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αρχικά υπέπεσε σε πέναλτι και έτσι στο 82′ ο Κώστας από τα 11 βήματα ισοφάριση σε 2-2 για τον Ακουσίλαο. Ωστόσο ο ίδιος με κεφαλιά στο 90′ διαμόρφωσε το 2-3 και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Βλάχος, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ακουσίλαος: Ερωτοκριτάκης (46′ Καρανικόλας), Νικολίτσης, Τριανταφύλλου, Παντελίδης, Χουσενάϊ, Χειμωνέττος, Σάββενας, Ατσικνούδας (46′ Κώστας), Παπανικολάου (80′ Σάββας), Κουντουράκης, Μπαδιεριτάκης 

Ασπίδα: Αξιώτης, Αρφαράς, Γιορδαμνής, Βογιατζής, Κρητικός, Παστός, Παπαγεωργίου (60′ Ζερβός), Σαράντης, Τσαλίκης (80′ Πεταυράκης), Κόκκαρης (75′ Εξαδάχτυλος), Ντερομηνάϊ