Ιάλυσος- Ιωνικός (Ζωντανά) 1-0 Τελικό

Επιστρέφει στο Οικονομίδειο Στάδιο ο Ιάλυσος και υποδέχεται τον Ιωνικό στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική (4ος όμιλος). Στόχος των ερυθροκίτρινων είναι η νίκη μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην Ραφήνα με την τοπική Τριγλία. Για την σπουδαία αυτή αναμέτρηση που κάνει σέντρα στις 14.30, μπορείτε να ενημερωθείτε ζωντανά για ότι συμβαίνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού (14.30): Ιάλυσος- Ιωνικός   1-0   Τελικό

Διαιτησία: Μανούρας (Τρικάλων), Λεωνίδας (Τρικάλων), Τσιφλάκος (Εύβοιας)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Αθανασίου, Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Λιόσης, Καρπαθάκης(56′ λ.τ. Σαχίνης), , Κώστας Χειμωνέττος, Σπάρταλης, Κοιλιάρας(89′ Χατζηκοσμάς), Μαθιός (70′ Βολονάκης) 


ΙΩΝΙΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κατσικάς, Τσαφταρίδης, (68′ Π. Καραχάλιος) Προβατίδης, Κυριακίδης, Κρητικός, Γεωργακόπουλος, (46′ Καραχάλιος) Ζαφειρίδης, Ρόβας, Ντούλιας, Παντελίδης  (88′ Μιχαλακάκος)

15′ ο Καρπαθάκης έκανε την ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Μαθιός έκανε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.

Ο Ιάλυσος δείχνει να έχει πάντως τον έλεγχο του αγώνα έως τώρα.

 18′ ο Λιόσης έκανε πολύ ωραία πάσα για τον Κοιλιάρα στην πλάτη της άμυνας αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να κάνει καλά τη σέντρα και η μπάλα έφυγε άουτ.

20′  ο Ιάλυσος εξακολουθεί να έχει την υπεροχή και έχει για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

32′. Ο Καρπαθάκης πάσαρε ωραία στα δεξιά στον Παφιάκη που έκανε  σέντρα μέσα στην καρδιά της άμυνας του Ιωνικού. Εκεί ο Σπάρταλης πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επαναφορά της έφθασε στον Κοιλιάρα που εξαπέλυσε από καλό σημείο το σουτ αλλά ο Παλιγγίνης που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

 34′. Ο Ρεκλείτης έκανε τη βαιά μπαλιά σε θέση φορ όπου ο Λιόσης με το στήθος πάσαρε ωραία στον Μαθιό που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση δεν ήταν δυνατό με αποτέλεσμα ο Παλιγγίνης και πάλι να μπορέσει να μπλοκάρει.

42′ 1 – 0: Ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σπάρταλης πήρε την κεφαλιά πάσα για τον Λιόση ο οποίος αν και με πλάτη στην εστία και με τρεις αμυντικούς κοντά του, κατάφερε να γυρίσει πολύ ωραία το σώμα του και με ένα δυνατό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ημίχρονο

Πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς κάτι ιδιαίτερο

55′ μακρινό φάουλ του Κυριακίδη προς το δεύτερο δοκάρι με τον Κρητικό που ήταν μόνος να μην προλαβαίνει τη μπάλα για την στείλει προς την εστία.

75΄ο  Ιάλυσος  έχει κλείσει  όλους τους διαδρόμους με τον Ιωνικό να μην δείχνει ικανός να κάνει κάτι.

 76′ ο Κοιλιάρας μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Βολονάκη ο οποίος  προσπάθησε να βάλει ένα εντυπωσιακό γκολ με το τακουνάκι. Η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος και έφθασε και πάλι στον Βολονάκη ο οποίος έκανε ανάποδο ψαλίδι αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 79’΄ο Ζαφειρίδης σούταρε από τη γωνιά της περιοχής αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε σε κόρνερ.

Τελικό