Σεφτέ με “πεντάρα” για τον Δαμάγητο στην Απολακκιά

Πρώτη νίκη και… τι νίκη για τον Δαμάγητο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Η ομάδα από την Θολό επικράτησε με 2-5 της τοπικής Ασπίδας μέσα στην Απολακκιά και… έγραψε τους πρώτους της τρεις βαθμούς την φετινή σεζόν.

Άνετο ήταν το πέρασμα των φιλοξενούμενων, καθώς στο 25΄ο Ξύπας βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα (35′) ο Τόμπσον με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2 και στο 40′ ο Πανταζόπουλος με νέο σουτ έγραψε το 0-3 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Μητσού είπε “όχι” στην εκτέλεση πέναλτι του Γρηγοριάδη, αλλά το 0-4 έγινε λίγο αργότερα. Συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Ξύπας έκανε ωραία ενέργεια και με πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Το γκολ της τιμής για την Ασπίδα ήρθε στο 75′ με τον Διαμαντή για το 1-4 και στο “καπάκι” ο Ράδος (78ο λεπτό) μείωσε ακόμη περισσότερο σε 2-4. Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Ξύπας με σουτ που έκανε χατ- τρικ.

Διαιτησία: Κασιώτης, Παπακωνσταντίνου, Λατσός 

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Μητσού, Κούτρας, Ζαράρης, Ρούλης, Κάκκαρης (35’ Ρόσι), Διαμαντής, Νάκας, Ντομπρανίτσι, Σάββενας (46’ Ράδος), Σκουλούδης (66’ Χατζημιχαήλ), Μυρτό

Δαμάγητος: Στεργενάκης, Μεγαλούδης, Μπιλιάς, Συράκος, Τσίγκριλας, Κεβάνι, Πανταζόπουλος, Τόμσον, Κυριακίδης (66’ Παπασάββας), Γρηγοριάδης (89’ Νικολίκου), Ξύπας