Διπλό στη Νίσυρο για την Αναγέννηση Έμπωνας

Παιχνίδι το οποίο δεν πρόσφερε αρκετές συγκινήσεις πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Νισύρου για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) ανάμεσα στον Πολυβώτη και την Αναγέννηση Έμπωνας όπου οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 0-1 χάρις σ’ ένα τέρμα του Γιώργου Στάππα.

Σημαντική νίκη για τους Μπονιάτες που ανεβαίνουν στον βαθμολογικό πίνακα η οποία ήρθε μ’ ένα γκολ στο 15ο λεπτό. Ο Στάππας με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (0-1) και αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν ευκαιρίες για να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο δεν είχαν το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια και δέχθηκαν την ήττα στο γήπεδο τους.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Καραγιάννης, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Μαμώλης, Καρακωνσταντίνου, Σφακιανός Τάσος, Καλογηράτος, Καραγιάννης (83’ Κυπραίος), Φωτεινής, Σβύνος, Χατζηνικολάου Κ. Β., Παπαδάκης (65’ Δερμιτζάκης), Αδραχτάς, Χαρτοφύλλης Π.

Αναγέννηση: Νικολέτος, Κενενούνης, Τσαγγαράκης, Χριστοδούλου, Αλβανός, Χρυσοχόος, Μπάκης (65’ Χατζηγιαννάκης), Τσουκαλάς Νίκος, Θαρρενός (85’ Κωνσταντάκης), Στάππας, Παπαχριστοδούλου