Το… γύρισε με σούπερ Μποϊλή ο Αντίμαχος

Μπορεί να δυσκόλεψε την ζωή του κάνοντας αρκετές ευκαιρίες και όντας ιδιαίτερα νευρικός και βιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Αντίμαχος κατάφερε με χατ-τρικ του Μάκη Μποιλή (82′,86’91’) να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 σε 3-1 και να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στη  ΑΕ Λέρου που είχε προηγηθεί με πέναλτι του Καράγκιολη.

Εικόνα

Από την αρχή του αγώνα ο Αντίμαχος ανέβαλε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απειλούσε κυρίως από τα δεξιά και με μακρινά σουτ. Στο 17′ ο Θωνιάτης έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Χαλκίδη ενώ στο 25ο λεπτό μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωνιάτη η μπάλα χτύπησε και πάλι στο δοκάρι του Χαλκίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και απειλούσαν συνεχώς αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα η ΑΕΛ κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Μεραμπελιώτης δέχτηκε το μαρκάρισμα από τον Ανδρογιώργη με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Καράγκιολη να κάνει το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό είχαμε και στο δεύτερο μέρος με τον Αντίμαχο και με την είσοδο του Συνεσίου να κυκλοφορεί ακόμα καλύτερα και να απειλεί συνεχώς.

Στο 75′ οι κόκκινοι είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Συνεσίου να σημαδεύει το δεξί δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιχαλάκης έσωσε τότε γηπεδούχους σε σουτ του Καράγκιολη.

Στο 82′ ο Αντίμαχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μπεκιρλάρι με τον Μποιλή να κάνει το 1-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα στους κόκκινους.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα είχαν και τρίτο γκολ στο 92′ με τον Μποιλή να πετυχαίνει το τρίτο προσωπικό τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από τους νικητές οι Μποιλής,  Μπεκιρλάρι και ο Μιχαλάκης που κράτησε το 0-1 σε κρίσιμο σημείο ενω για την ΑΕΛ ξεχώρισαν οι Τσάτσος , Ηλίας και Καρπάθιος.

Διαιτησία

Χωρίς προβλήματα οι Φραγκιαδάκης, Αλέκος και Καραμούτας.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Βακουφτσής, Ανδρογιώργης, Ζιώγας (53′ λ.τ Κορκής), , Σωτίρι, Βλαντιμίροφ (46′ Συνεσίου), Χατζησουλειμάν, Θωνιάτης, Μποιλής Μ. , Πης (91′ Γιαλεσάκης) Μπεκιρλάρι.

Α.Ε Λέρου : Χαλκίδης,  Καστής,  Ακογλάνης,  Καρπάθιος , Βασιλείου , Τσάτσος,  Ηλίας , Καρπαθάκης (85′ Ντεληγιώργης ), Καράγκιολης,  Φουντής , Μεραμπελιώτης.

giafkasports.gr