Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην Καλλονή ο Καραγεώργης

Ακόμη ένα παιδί από την Ρόδο και συγκεκριμένα από τα “σπλάχνα” του Διγενή Κοσκινού έχει καταφέρει να κάνει το βήμα παραπάνω και έχει τις δυνατότητες για να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του ώστε να φτάσει ακόμη ψηλότερα. 

Ο λόγος για τον Αντώνη Καραγεώργη που πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ Καλλονής και μάλιστα στο σημερινό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Πανσερραϊκό βρίσκονταν στην αποστολή της ομάδας. 

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, το νησί μας έχει αρκετό ταλέντο, αρκεί να το αξιοποιήσουν οι ομάδες και να δώσουν την δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους.

Ο Διγενής είναι παραδοσιακά μία από τις ομάδες της Ρόδου που δίνει τον πρώτο λόγο στα παιδιά, τα εμπιστεύεται και μέσω της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής, καταφέρνει να “εξάγει” προς τα έξω το Δωδεκανησιακό ποδοσφαιρικό ταλέντο. 

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα του Καραγεώργη αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αφού τα τελευταία χρόνια τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά και όλα σε ομάδες της Super League. 

Χαρακτηριστικά το επίσημο σάιτ της ομάδας από την Μυτιλήνη ανέφερε: “Για πρώτη φορά στην αποστολή της Καλλονής μας θα βρίσκονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Σοφιάνης και Αντώνης Καραγεώργης που υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας”, συνοδεύοντας το θέμα με την φωτογραφία (δεξιά ο Ροδίτης ποδοσφαιριστής).