Αγώνας Μπάσκετ με Καρότσι Π.Α.Σ.Κ.Α – Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Τον τελευταίο του παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει αύριο στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τον όμιλο νότου στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος θέλει να διατηρήσει το αήττητο του στο πρωτάθλημα, ενώ θα κόψει πρώτος το νήμα, ακόμη κι αν ηττηθεί με διαφορά 10 πόντων, αφού είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στο «Βενετόκλειο» με 54-43. Η πρώτη θέση του ομίλου οδηγεί απευθείας στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος και η ομάδα μας έχει θέσει ως μοναδικό στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της και να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή της ομάδας μας Μανώλη Ευσταθίου, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές με εξαίρεση το νεαρό Ανδρέα Λουκά. Η προετοιμασία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Βενετόκλειο» και η ομάδα μας αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αθήνα. Στην αποστολή θα βρίσκονται οι εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Χρήστος Μιχαήλου, Βαλάντης Παππάς, Ατνάν Χαμαντί, Σάββας Χαρτερός, Ειρήνη Πλαγγέτη, Ντιμιτάρ Βασίλεβ και Μανώλης Στυλιανακάκης, ενώ στην Αθήνα θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Νίκος Δαούλας.

*Το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό TOPFM (102.4)