Έ-Χ-ασαν την ευκαιρία Αναγέννηση και Εθνικός

Το 1-1 στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Απολλώνων (λόγω τιμωρίας της Αναγέννησης) ανάμεσα στην Αναγέννηση Έμπωνας και τον Εθνικό, κράτησαν μακριά από την κορυφή τις δύο ομάδες που ήθελαν τη νίκη για να πλησιάσουν σ’ αυτήν. Φωνές για την διαιτησία και από τους δύο.

Νωρίς- νωρίς οι Μπονιάτες έκαναν το 1-0 με την εκτέλεση φάουλ του Στάππα και την κεφαλιά του Παπαχριστοδούλου.

Οι Αρχιπολενοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 35ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πάλλα στην παράβαση που υπέδειξε ο διαιτητής μετά από ανατροπή του Κρεκούκια μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε… ροντέο. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ της νίκης, ωστόσο στο 85’ το τέρμα του Θοδωρή Λυριστή ακυρώθηκε ως οφ- σάϊντ έπειτα από υπόδειξη της δεύτερη βοηθού Βασιλείου.

Διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι κυανόλευκοι γι’ αυτή την απόφαση, όπως και οι πράσινοι που ζήτησαν πέναλτι στο 93’ για μαρκάρισμα πάνω στον Παπαχριστοδούλου, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το ματς που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Γιακουμάκης, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Αναγέννηση: Νικολέττος, Τσαγκαράκης, Τσουκαλάς (70΄Ζαμπελάκης), Κενενούνης, Αλβανός, Μπάκης, Χατζηγιαννάκης (46΄Κωσταντάκης), Θαρρενός, Στάππας, Παπαχριστοδούλου

Εθνικός: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, Θυριάκης, Λυριστής Μ., Πάλλας, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Παπανθύμου (75΄Λυριστής Θ.), Κρεκούκιας (82΄Κουφός), Χατζηπαυλής, Μπεγκάσι.