Ακάθεκτος ο Ποσειδώνας «βούλιαξε» την Κατταβιά

Την έκτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε ο Ποσειδών που επικράτησε με 1-0 της Κατταβιάς -για την 6η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας- στο γήπεδο Καρπάθου και πλέον βρίσκεται μαζί με την ομάδα από τη Νότια Ρόδο στην κορυφή του β’ ομίλου και έχει παράλληλα έναν αγώνα λιγότερο.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την Κατταβιά που δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το γειτονικό νησί.

Οι δύο ομάδες που είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής «μάχης» για τον τίτλο στην Β’ κατηγορία δεν κατάφεραν να αποδώσουν βάση της απόδοσης τους και το θέαμα ήταν κακό.

Πάντως οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν χάρις σ’ ένα γκολ που σημείωσε ο Σπανός στο 65’ με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή που έγραψε το 0-1 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν μπόρεσε να αντιδράσει η Κατταβιά.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Μοσχάτος, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Βογιατζιδάκης, Καζηλιέρης, Σπανός Ι., Κούτουλο, Μαντικός (71’ Μαντινάος), Παύλου, Καραλής (82’ Βιλανούτσι), Σπανός Ε., Τσιαβέλης (90’ Σόζος), Βασιλειώτης

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ζωάννου, Σπύρου, Ανανιάδης (83’ Ρούφας), Γιώτας (73’ Παπαστεργής), Κούρος, Νασόπουλος, Αεράκης (70’ Κώτης), Τριπολίτης, Ντούπης