Ανατροπή και τεσσάρα από τον Κλεάνθη στην Κω

Παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 8ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μακρή ο Ανταγόρας γνώρισε την ήττα με 1-4 απ’ τον Κλεάνθη Παραδεισίου που ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του ματς και δίκαια έφτασε στο «τρίποντο» για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Σκόρπος, Πάττας, Γεωργαλλής και Αλεξανδρίδης τα γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Με το καλημέρα στο ματς ο Ανταγόρας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν στο 8ο λεπτό ο Μακρής με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καστανάκη για το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, κατάφεραν να απαντήσουν άμεσα αφού μόλις στο 12ο λεπτό ο Σκόρπος με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσια, με τον Πάττα με δυνατό σουτ στο 25’ να κάνει το 1-2 για τον Κλεάνθη.

Η ομάδα του Παραδεισίου απ’ το γκολ και μετά κυκλοφόρησε με ηρεμία, πάτησε αρκετές φορές την περιοχή του Τσαραπατσάνη και  απείλησε με Γεωργαλλή και Πάττα, ωστόσο το ημίχρονο έληξε με 1-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κλεάνθης συνέχισε να ψάχνει το «τρίτο» γκολ για να κλειδώσει το ματς, χάνοντας σπουδαίες με κορυφαία την διπλή φάση στο 61’ όταν ο Τσαραπατσάνης είπε δύο φορές «όχι» σε σουτ των Αλεξανδρίδη και Πάττα.

Ο Ανταγόρας δε μπορούσε να βρει τον τρόπο για να απειλήσει και στο 83ο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ για τον Κλεάνθη όταν μετά από υπέροχη κάθετη του Αλεξανδρίδη ο Πάττας πέρασε και τον Τσαραπατσάνη για το 1-3 για να γράψει το τελικό 1-4 στις καθυστερήσεις ο Αλεξανδρίδης με υπέροχη ατομική ενέργεια.

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Αλεξανδρίδης, Πάττας και Σκόρπος ενώ απ’ τον Ανταγόρα ξεχώρισαν οι Μουτσομπέγκα και Σχουλλής.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας και Αλέκος.

Συνθέσεις:

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Λαζαρίδης(62′ Μπριάζνας), Μουτσομπέγκα, Αποστολόπουλος, Κατσαμούνδης, Κουρζής, Σχουλλής, Πέτσας (80′ Συμεόνοφ), Μακρής (69′ Φούκης), Αρκούδας

Κλεάνθης Παραδεισίου: Καστανάκης, Γιατσιάτσιος, Πελέκης, Καρίκης (85′ Γρηγοριάδης), Γιαννίκος, Δραγάτης (63′ Σορωνιάτης), Πάττας, Αλεξανδρίδης, Δαλκίδης, Σκόρπος (87′ Γεωργάς), Γεωργαλλής

giafkasports.gr