«Λευκή» ισοπαλία στην Λάρδο

Στο ντεμπούτο του Ανδρέα Σταύρου στον πάγκο του Ηρακλή, οι Λαρδιακοί ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τον Φοίβο για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι η ομάδα της Κρεμαστής και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής που με «όπλο» την έδρα του και ψυχωμένους τους ποδοσφαιριστές του, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και στο 20’ είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά ο Χαρίτος που εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία της αντίπαλης άμυνας, έστειλε την μπάλα με σουτ πάνω από τα δοκάρια.

Στο 25’ από την σέντρα του Ταγκάεφ και πάλι ο ψηλόσωμος σέντερ φορ του Ηρακλή πήρε την κεφαλιά, αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, αφού και οι κυανοκίτρινοι στην σπουδαιότερη τους στιγμή δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφού ο Δράκος αστόχησε με κεφαλιά.

Η έναρξη της επανάληψης… έφερε μια φάση που έκανε τους φιλοξενούμενους να διαμαρτυρηθούν. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Μηλιός βγήκε εκτός περιοχής και μάρκαρε αντικανονικά τον Ορφανίδη, με τον διαιτητή να δίνει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Ηρακλή. Κόκκινη ζήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην συνέχεια δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες έδειξαν περισσότερο προσοχή στην άμυνα τους και όσο περνούσε η ώρα, συμβιβάζονταν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σταυρούλιας, Βλάχος

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μηλιός, Ευαγγελίδης Γιάννης, Νικόλι, Παπαϊωάννου, Διακοβασιλείου, Καλοπίτας, Μπενούρ (55’ Κοντός), Παπαδόπουλος, Χαρίτος Μανώλης, Ταγκάεφ (86’ Πέρος), Ευαγγελίδης Στέφανος (65’ Χαρίτος Β.)

Φοίβος: Ψωμιάδης, Ντόστι, Μήτρου, Ορφανίδης, Αργέντης (67’ Πομπού), Αθανασίου, Αξιώτης, Δράκος, Κοντόγιαννος (46’ Τζεμαλάϊ), Μαίλης, Ζουρούδης