Πεντάσφαιρος ο Άρης με την… αύρα του Χαρίτου

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση του Άρη παρακολούθησε από τις εξέδρες ο νέος τεχνικός των κιτρινόμαυρων Μιχάλης Χαρίτος. Στο γήπεδο Αρχαγγέλου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 5-0 του Διαγόρα Βατίου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Για τελευταίο ματς ο Άρης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο υπό τις οδηγίες του υπερεσιακού προπονητή, Βασίλη Φαρμακαλή και ήταν καταιγιστικός απέναντι σ’ έναν Διαγόρα που βρέθηκε σε κάκιστη ημέρα.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μπαϊρακτάρης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσελεπίδης πήρε το «ριμπάουντ» από την κακή αντίδραση της άμυνας των Βατενών για το 1-0.

Σ’ όλο το πρώτο μέρος ο Άρης ήταν κυρίαρχος, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δεύτερο τέρμα που αναζητούσε και έτσι οι κυανέρυθροι παρέμεναν στο παιχνίδι.

Επίσης έχασαν τρομερή ευκαιρία στο 50’ για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Κουρέλης στο τετ α τετ με τον Καραγιάννη θέλησε να περάσει τον αντίπαλο πορτιέρο που μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας πολύ ωραία στα πόδια του.

Στο 54’ οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο 2-0 με το αυτογκόλ του Μοσχή, έπειτα από πλασέ του Μαρκόπουλου και έτσι έδειξε πως… απλοποιεί τα πράγματα.

Δύο λεπτά αργότερα (56’) η ατομική προσπάθεια του Μαρκόπουλου κατέληξε σε ασίστ στον Δημητριάδη, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Τύρελη για το 3-0.

Συνέχισε να… σκοράρει η ομάδα του Φαρμακαλή που στο 72’ βρήκε τέταρτο γκολ. Από τη νέα ασίστ του Μαρκόπουλου, ο Μπαϊρακτάρης με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 78’ ο Μπαϊρακτάρης με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού «μάζεψε» την μπάλα, έπειτα από απόκρουση του Τύρελη στο πλασέ του Μαρκόπουλου.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Κασιώτης, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Άρης: Καραγιάννης, Τσελεπίδης (79’ Σιέχ), Μαγιόγλου, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Συμεωνίδης (69’ Παρδαλός), Δημητριάδης, Γκίκας (73’ Νικηταράς), Μπαϊρακτάρης, Χατζησάββας, Μαρκόπουλος

Διαγόρας: Τύρελης , Ζερβός, Κοτζιάς (46’ Κουρέλης), Πιτσουρδάκης, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου (64’ Αδάμος), Παπασταμάτης, Ντούσκου, Χαρτοφύλλης, Μοσχής, Παπουρδάνος (64’ Τριανταφυλλίδης)