Χ-ωρίς νικητή το ματς στις Φάνες

Δαμάγητος και Άγιος Γεώργιος αναζητούσαν  τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Φανών για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος), ωστόσο το τελικό 1-1 τους έδωσε από έναν πόντο.

Ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, κυκλοφορούσαν την μπάλα και αναζητούσαν διαδρόμους προς την περιοχή του Ναούμ.

Πάντως η καλή στιγμή στο ξεκίνημα άνηκε στον «Άγιο» που απείλησε στο 10ο λεπτό με την κεφαλιά του Μπέρδη, έπειτα από σέντρα του Κοντόγιαννου και η μπάλα έφυγε άουτ.

Η… απάντηση των τυπικά γηπεδούχων ήρθε σε γκολ. Μετά από μπαλιά του Συρράκου, ο Ξύπας με σουτ μέσα από την περιοχή και αφού η μπάλα άλλαξε λίγο πορεία στην κόντρα με τον Γεωργά, έγραψε το 1-0.

Στην φάση του γκολ υπήρξαν φλύαρες διαμαρτυρίες από πλευράς κιτρινόμαυρων, καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές είχαν σταματήσει την προσπάθεια τους, διότι η βοηθός Αναστασοπούλου είχε σηκώσει το σημαιάκι της για οφ- σάϊντ, αλλά ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση και δεν σφύριξε αφήνοντας την φάση να εξελιχθεί.

Το δεύτερο 45λεπτο άνηκε στον Άγιο Γεώργιο. Η ομάδα του Μιχάλη Κουτσουμπάρη ισοφάρισε στο 52’ από την ωραία μπαλιά του Χατζημανώλη και το πλασέ του Κολιού μέσα από την μικρή περιοχή για το 1-1.

Η πίεση των φιλοξενούμενων για την ανατροπή αυξάνονταν όσο πλησιάζαμε στο τέλος, αλλά το γκολ δεν ήρθε απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του Δαμάγητου.

Στην σπουδαιότερη στιγμή των Μαλωνιτών, οι αμυντικοί του Δαμάγητου απομάκρυναν πάνω στην γραμμή το πλασέ του Κολιού στο 70ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Ράδος, Βούλγαρη, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Δαμάγητος: Στεργιανάκης, Μπιλιάς, Γενδρί, Συρράκος, Μεγαλούδης, Πανταζόπουλος, Τσίγκρηλας (70’ Καλοπετρής), Κυριακίδης, Ξύπας, Τόμπσον, Γρηγοριάδης

Άγιος Γεώργιος: Ναούμ, Χατζημανώλης, Ντύρος Π., Γεωργάς, Γερακούδης, Τσακίρης (70’ Χατζησταμάτης), Κοντόγιαννος, Μπέρδης (68’ Παρδαλού), Ντύρος Σ., Ρούφας (80’ Μπρισνόβαλης), Κολιού