Διπλό του Ευκλή στα Κοσκινού

Από μια πολύ δύσκολη έδρα, αυτή του Διγενή, πέρασε ο Ευκλής που επικράτησε με 0-1 στο γήπεδο Κοσκινού για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) χάρις σ’ ένα τέρμα που σημείωσε νωρίς ο Μπερετούλης.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους φιλοξενούμενους που στο 5′ άνοιξαν το σκορ με το φοβερό σουτ του Μπερετούλη από μακρινή απόσταση όπου η μπάλα καρφώθηκε στο “παραθυράκι” του Μανωλάγκα για το 0-1.

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, οι πράσινοι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο τους γκολ στο παιχνίδι, αλλά ο Μανωλάγκας βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και διατήρησε το υπάρχον σκορ.

Αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη, όπου η ομάδα του Καμίτση βγήκε μπροστά και αναζήτησε την ισοφάριση. Έχασε ορισμένες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μοσχάτος, Λάζος

Συνθέσεις: 

Διγενής: Μανωλάγκας, Διακανθός, Κανάκης, Αλαχούζος (75′ Κατσαμάκης), Μάνο, Κυπριώτης, Θαρρενός (60′ Μοσκιού), Γεωργαλλίδης Δ., Καραγιάννης, Παπαθανασίου, Γκρίζης

Ευκλής: Μαριέττος, Λαππάκης (55′ λ. τρ. Σχοινάκης), Τσαγκαράκης, Κορκίδας, Μαντικός, Σφυράκης, Κρομμύδας Ν., Γεωργαντάς, Παυλίδης, Μπερετούλης (80′ Αγγελής), Μήτρου